Hippe Barcelona

Hos Le Swing kan du være heldig at finde Balenciaga designet af mærkets grundlægger, Cristobal Balenciaga

Hos Le Swing kan du være heldig at finde Balenciaga designet af mærkets grundlægger, Cristobal Balenciaga

Skrevet 9. jun 2008 af Costume.dk. Foto: Timm Vladimir

Barcelona har alt, et storbyhjerte kan begære

Hoteller med cocktails på taget, fristende tapas, solskin og ikke mindst verdensklasse-shopping. Barcelona har alt, et storbyhjerte kan begære.

Blomstret romantik
Den lille feminine butik Plisados i kunstnerbydelen Grácia forkæler dig med tændte duftlys, bløde sofaer og de yndigste luftige kjoler med sommerfugleprint fra Sinéquanone, indehaverens stramme sorte silke- og lædermærke, Blas Bertoros, og det hotte spansk-indiske mærke Raasta. Prøv en af de farvestærke Raasta-kjoler med striber eller grafisk print til omkring 1.000 kroner, eller forelsk dig i de lange emaljehalskæder med frugttryk fra Happy Joyitas til omkring 400 kroner, som p.t. er den største tendens i Barcelona.
Plisados, Carrer Asturias 23, plisados.es

Designerdrømme til halv pris
Betty B er stedet, hvor du investerer i den Chloé-silkefrakke, du ikke havde råd til. For her får du et fantastisk udvalg af de internationale mærkers næstseneste kollektioner til 50 procent af den oprindelige pris. Miu Miu, Stella McCartney, Diane von Furstenberg og Celine hænger farvekoordineret i sektioner af guld, rød og sort, og en Missoni-strikkjole fås for under 3.000 kroner. Slet ikke til at stå for.
Betty B, Carrer Rec 58

Luksusvintage
Er du typen, der elsker at lede efter guldkorn i vintagebutikkerne, er Raval-kvarteret sagen. Her finder du ikke færre end tre filialer af vintageimperiet Le Swing, som sælger Chanel, Christian Dior og Balenciaga fra 1950'erne og 60'erne og oven i købet til rimelige priser. Det er her, du finer en velholdt Alaïa-cocktailkjole til under 1.000 kroner og et par Christian Louboutin-lakstiletter til 500 kroner. Der kommer løbende nye varer, så det kan betale sig at kigge forbi med et par dages mellemrum.
Le Swing, Carrer Doctor Dou 11, leswingvintage.com

Barcelona-klassiker
Como Agua de Mayo er et must i Barcelona og nu udvidet til tre butikker. Den ene af de to butikker på Carrer Argenteria er et prinsesseparadis af festkjoler fra Sportmax, Paul & Joe og det engelske luksusmærke Arcangel og stiletter fra Pura Lopez og Chie Mihara. Nabobutikken har hverdagstøj som tynde stribede strikcardigans fra Eurythmic til omkring 600 kroner. Og den tredje butik er et 1950'er-nuttet accessory-mekka af blandt andet spanske håndlavede Malababa-lædertasker med silkereb til omkring 500 kroner, som du kan beundre med duften af Tocca-sæber i næsten.
Como Agua de Mayo, Carrer Argenteria 43 og 45 og Carrer Bany Nous 17, comoaguademayo.es

Læs resten af den store shoppeguide til Barcelona i Costume 75

Skriv en kommentar
Kommentarer

Konkurrencer

Mest læste


Abonnér på COSTUME nu! Se alle tilbud