Få de ultimative tips til 4 storbyer

Preen, C-neeon og House of Holland. Hos Seven New York finder du de nye internationale designere, hvis kollektioner skaber overskrifter

Preen, C-neeon og House of Holland. Hos Seven New York finder du de nye internationale designere, hvis kollektioner skaber overskrifter

Skrevet 3. sep 2008 af Costume.dk. Foto: costume.dk

Se, hvor du bedst opgraderer din powergarderobe i New York, Berlin, Tel Aviv og København

New York
Barneys - den klassiske powerbutik
Barneys er new Yorks mest spektakulære stormagasin - og det siger ikke så lidt. Det er kendt for sin imponerende og inspirerende vinduesudstilling, det er en af Carries yndlingsbutikker, og vigtigst af alt: Det er her, du kan shoppe luksusmodehuse som Helmut Lang, Jil Sander og 3.1 Phillip Lim, til du segner.
660 Madison Avenue, tlf. +1 2128 2689 00, barneys.com

Seven New York - den nye powerbutik
Hos Seven New York kan du shoppe ultrahipt design som en læderkjole fra Gareth Pugh og stiletter fra Nicolas Kirkwood. Kunderne er - ud over dig - modeller og andre fashionistaer.
110 Mercer Street, tlf. +1 6466 5401 56, sevennewyork.com

1 Oak - Baren
Barer i New York kan gå fra in til ‘so last season' på få uger, og det er de færreste steder, der formår at fastholde et powerklientel. Et af de steder, der har formået at gøre det i snart et år, er baren 1 Oak, der har stjerner og magtfulde kvinder og mænd med tykke tegnebøger på gæstelisten. Indgangen til baren er dækket med guldinskriptioner fra Charles Darwins Arternes Oprindelse, og den sortlakerede bar serverer cocktails til ca. 100 kr.
453 West 17th Street, tlf. + 1 2122 4211 11

Skriv en kommentar
Næste afsnit »
Kommentarer

Konkurrencer

Mest læste


Abonnér på COSTUME nu! Se alle tilbud