Skønhedseksperternes bedste tricks
© Henrik Bülow

Skønhedseksperternes bedste tricks i sommervarmen

Hvordan passer du egentlig bedst på hud, hår og negle, når sommervarmen melder sin ankomst? Danmarks førende skønhedseksperter giver dig svaret her

13. juli 2017 af Carla Christine Bruus Aagaard-Strube

I det nye nummer af Costume, der er på gaden nu, guider vi dig gennem skønhedseksperternes otte bedste tricks. Her får du en smagsprøve på artiklen i form af to vigtige tips til at pleje hud og negle. 

Fra C-vitamin til kolde kys og plejning af privaten. Vi har fået nogle af Danmarks førende skønhedseksperter til at give deres bedste tricks til at passe godt på hud, hår og negle i de varme måneder. 

1. Kolde bade

Stella Nisreen Kanaan, indehaver af skønhedsklinikken Beauty Avenue på Frederiksberg.

“Tag altid et koldt brusebad, efter at du har have været i solen. Varmt vand udtørrer din hud, hvorimod et koldt brusebad hjælper med at lukke porerne og reducerer udbrud og irritation, efter at du har svedt i varmen. Brug en mild body wash, der ikke indeholder udtørrende ingredienser som blandt andet sulfater, men gerne forfriskende pebermynte.” 

Skønhedseksperternes bedste tricks

Peppermint & rosemary body wash, Burt’s Bees 149 kr. Forhandles hos Helsam

2. Hjemmelavet manicure

Lillie Østergaard Steffensen, indehaver af skønhedsklinikken Dollface i København.

“Har du ikke mulighed for at få lavet en manicure professionelt, så lav en derhjemme: Fil dine negle forholdsvis korte, og fil bagefter ultralet oven på neglepladen med en papfil. Skub dine neglebånd ned. Tag en halv citron, og grav dine fingerspidser ned i det saftige, blegende frugtkød. Kør dem rundt i halvcirkler i 30-40 sekunder. Vask dine hænder, og skrub neglene med en neglebørste. Voila! Lyse, lækre sommernegle.” 

... vil du vide mere?

Find Danmarks førende skønhedseksperters bedste tricks i det nye Costume. Denne måned får du også Bo Bedres summer special med.


ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Måske er du interesseret i ...

Seneste