Bloggere

KARNFJK

Karnfjk.dk kommer du med ind i Karn Fjørtoft Kjerstads hverdag, hvor hun jonglerer mellem hverdagen som modepige og livet som studerende på medicin, hvor hun knokler for at blive kirurg og samtidig også forsker ved siden af.

I sit digitale univers på Karnfjk.dk deler hun billeder af sin hverdag og af alt det, der inspirerer hende – og det vil med garanti også inspirere dig!

TANYESHA

Tanyesha.com inviterer Tanja Ayesha dig med indenfor i sit inspirerende univers, hvor hun blogger om mode og boligdrømme – alt sammen serveret med smukke billeder og en cool tone.

Tanja har boet tre år i London, men er netop hjemvendt til Danmark, hvor hun nu bor i København med sin mand og deres lille søn, Adam. Hun beskriver sig selv og sin stil som en blanding mellem nordisk, afslappet og eksotisk, og det resulterer i en æstetisk rejse, du kan tage med på på Tanyesha.com.

SIMPLYFIT

Simplyfit.dk finder du den bedste inspiration til en sund hverdag, Bag bloggen står Cecilie Blaksted, der til dagligt er personlig træner og sundhedsaktivist.

Om du er på jagt efter sunde opskrifter, træningstips eller guides til en grønnere og mere bæredygtig hverdag, så finder du det på Simplyfit.dk, hvor Cecilie ærligt, med god humor og uden løftede pegefingre giver dig den bedste inspiration til et sundt liv i en travl hverdag.

Indholdet fortsætter efter annoncen