Costume inviterer dig til en eksklusiv oplevelsestur i Københavns mode- og design verden

Du får en dag med fuldt program, mad, drikke og selvfølgelig en goodiebag med dig hjem!

5. juli 2017

Søndag den 8. okt. kommer mode og design i fokus når ”COSTUME – behind the scenes” løber af staben. ”COSTUME Behind the scenes” er din mulighed for at komme helt tæt på designere og showrooms til en inspirerende og forkælende oplevelsesdag!

PRIS FOR DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR 399,- INKL. FROKOST

Det skal du opleve på dagen 

Du kommer helt tæt på det som skaber DNAet for netop det enkelt brand! Samtidig får du et unikt indblik i, hvordan brands, produkter og ikke mindst de nye kollektioner bliver til. Det hele start kl 10.30.

Du skal opleve:

- Jane Kønig

- HUGO BOSS

- OH! By Kopenhagen Fur

- DYRBERG / KERN

Du vil få let morgenmad, frokost, snacks og forfriskninger i løbet af dagen. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at nyde oplevelserne og de mange spændende indtryk!

HVORDAN?

Du kommer på et af i alt 4 hold med hver 30 deltagere, som på dagen besøger de fire forskellige destinationer. Du får én start destination, hvor du skal møde op, og efterfølgende bliver du transporteret i bus til de forskellige destinationer. Fra den sidste destination, skal du selv sørge for hjemtransport.

Hos ​HUGO BOSS i Østergade – skal du lære om accessoires. HUGO BOSS har specielt for ”COSTUME behind the scenes” fløjet en repræsentant fra deres fabrik i Italien til Danmark. Fokus for besøget vil være, hvordan HUGO BOSS´s kvalitetstasker bliver til. Derudover vil du få et kig ind i efterårs/vinter kollektion 2017 ”The global traveller”, samt hjælp til styling fra HUGO BOSS´s eksperter.

Jeanette Friis Madsen assisterende moderedaktør på COSTUME vil være din guide hos HUGO BOSS, hun vil sammen med HUGO BOSS præsentere dig for de nyeste trends og tendenser, samt hjælpe med at sammensæt det helt rigtig outfit.

PRIS FOR DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR 399,- INKL. FROKOST, GOODIE BAG OG MEGET MERE


Hos Oh! By Kopenhagen Fur - inviterer indenfor i deres skønne hus ved kastellet på Østerbro. Her vil du helt eksklusivt få mulighed for at se det nyeste designskud på Oh! stammen – den nye kollektion af jakker med pelsdetaljer. Du vil desuden få mulighed for at forudbestille en af de skønne styles fra kollektionen som en af de allerførste. Du vil selvfølgelig også blive taget en tur igennem pelsuniverset og få mulighed for at købe Oh!s eksklusive tasker og charms til favorable priser.

Rikke Christens chefredaktør på COSTUME står sammen med OH! klar til at guide dig om brugen af pels i moden.

PRIS FOR DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR 399,- INKL. FROKOST, GOODIE BAG


Hos Jane Kønig i Store Kongensgade - vil du få fortællingen om designprocessen bag samt inspirationen til de smukke smykker. Du vil få historien om et smykke fra idé til butik. Fortællingen krydres med indblik i hvordan Jane Kønig som virksomhed laver PR.

COSTUMEs moderedaktør Thora Valdimarsdóttirder vil være din vært hos Jane Kønig. Thora giver stylingtips, og guider til hvordan smykkerne sammensættes til efterårets looks.

PRIS FOR DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR 399,- INKL. FROKOST, GOODIE BAG


Hos DYRBERG / KERN på Prags Blv - vil Gitte Dyrberg og Henning Kern fortælle historien om, hvordan de startede Dyrberg/Kern for 33 år siden – og hvordan en kollektion bliver til i dag. En rundvisning i det skønne hus tager dig desuden med ind backstage hos Dyrberg/Kern.

Det er Camilla Thers Larsson stylingredaktør fra COSTUME som kommer til at byde dig velkommen sammen med DYRBERG/KERN, og hjælper dig med spørgsmål omkring stylling med udgangspunkt i DYRBERG / KERNs univers

PRIS FOR DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR 399,- INKL. FROKOST, GOODIE BAG

Adresser på start lokationer 

- Jane Kønig – Store kongensgade 10, 1123 København K

- HUGO BOSS - Østergade 15 1100 København K

- OH! By Kopenhagen Fur - Forbindelsesvej 4, 2100 København Ø

- Dyrberg / Kern - Prags Blvd 80, 2300 København S

På hvert besøg får du en lille gave og forfriskninger.

PRIS FOR DEN EKSKLUSIVE OPLEVELSESTUR 399,- INKL. FROKOST, GOODIE BAG

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Becksöndergaard

6 ldt3wbo4lvu7i1xnrgkmgg
5 3qnsbiiu3qfng rvedwdpw
4 d708tii7iwsauckhj3dkpw
3 r2ynyavivv5umn7inhlgdw
2 sbtmlukc1cba8y6r0ljzza
1 2yguvawsi0c1iyq8two35q

Seneste