Vågn op med perfekt hår a la Kate Moss
© System Magazine

Sådan vågner du op med perfekt hår

Har du kun 5 minutter om morgenen, er dette trick perfekt – især hvis du gerne vil vågne op med den smukkeste frisure

26. september 2016 af Marie Alkestrup

Åh, der findes ikke noget værre end at vågne op med umuligt morgenhår, som bare ikke er til at arbejde med – uanset hvor mange produkter og kraftanstrengelser du bruger. Heldigvis findes der nogle tricks, som ikke bare gør dine morgenrutiner lettere, men også giver dig den perfekte frisure!

Den ene metode vil give dig lækkert, skødesløst hår som Kate Moss, og det kræver ikke meget mere end end hårtørrer og en anelse teksturspray. Vil du hellere vågne op med fine, velfriserede bølger, er der også et tip til dette.

Psst ... Vil du gøre dine morgenrutiner endnu lettere, så følg denne guide, som vil få dig til at vågne op mere skøn, end da du gik i seng

Sådan gør du:

Aftenen inden skal du vaske håret og tørre det med en hårtørrer, indtil det er omkring 90 procent tørt. 

Gå så i seng – og rul gerne rundt med håret på hovedpuden så vildt som muligt, alt efter, hvor stort et hår, du vil have dagen efter. 

Næste morgen skal du blot give håret lidt teksturspray, som eksempelvis Kérastases Spray à porter, og så rede det en anelse igennem med dine fingre. 

Voilà, så har du perfekt bed head-hår, som ikke har taget meget mere end tre minutter at sætte. 

Vil du hellere vågne op med velfriserede bølger i håret, skal du følge denne metode.

Sådan gør du:

Aftenen inden skal dit hår være helt tørt og redt igennem. Derefter skal du sætte det i en stram, lavtsiddende knold i nakken. 

Sæt håret i knolden ved at sno det alt sammen den samme vej, og sæt det fast med enten hårnåle eller en stram elastik. Næste morgen skal du blot løsne din knold og eventuelt give håret lidt hårolie, som vil give glans og lægge eventuelle strithår ned. 

Er dit hår meget fladt på toppen af hovedet, kan du spraye en anelse tørshampoo ind ved hårrødderne. 

Undgå at redde det igennem med en børste, for det vil bare give kruset hår. Brug istedet dine fingre til at rede det igennem, hvis du føler, at det er blevet en anelse uglet. 

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra JANE KØNIG

1 plisse ybbrvgxeqebyhuycmww za
3 love tag ring xq806nokqzfixr3p5vj9og
2 love link 5ri4fqzag4ulyi86dzdxta
6 love letters qwbnplkemrltol82c6vp2w
5 koral hjerte hqm7uf5o tsmmwq1yo cjw
4 chunky hoop 9orvigsoeiq0vjb0o7hqug

Seneste