Interview: Sienna Millers julefavoritter
© Burberry

Interview: Sienna Millers julefavoritter

Hvilken julefilm er skuespillerindens favorit? Og hvad køber hun altid til andre i julegave? Vi har sat Sienna Miller stævne til en lille snak om julen

12. december 2016 af Amira Høg Daimar

Burberry kickstartede julesæsonen med kortfilmen The Tale of Thomas Burberry – en tre-minutter lang trailer til en fiktiv spillefilm. Og kampagnefilmens trailerformat viste sig så vellykket, at den affødte en stime af tweets, der krævede en reel spillefilm

Kampagnefilmen bød på et stjernespækket cast med Sienna Miller i en af de bærende roller. I anledning af Burberrys julefilm har vi taget en snak med skuespillerinden om hendes favoritter i julen. 

HVILKEN ER DIN YNDLINGSJULEFILM?

“Min yndlingsjulefilm er It’s a Wonderful Life (Det er herligt at leve). Den ser jeg helt sikkert hver jul.”

HVILKEN ER DIN YNDLINGSJULESANG?

“Min favorit er Fairytale In New York af The Pogues.”

HVAD ER DET BEDSTE VED JULEN?

“Det er den tid på året, hvor alle finder sammen igen, og det er en undskyldning for at spise mad hele dagen, hvilket jeg elsker. Jeg kommer sjældent ud af nattøjet til jul, til stor ærgrelse for min familie, og denne jul bliver ikke anderledes.”

KAN DU NÆVNE ET GODT JULEMINDE?

“Mit foretrukne juleminde var sidste år, da min datter for første gang var klar over, hvad jul er, og da hun så sin strømpe for enden af sin babyseng.”

HAR DU EN GO-TO JULEGAVE?

“Jeg elsker at få pyjamasser, og jeg køber det samme til andre, som jeg selv godt kan lide at få. Sidste år gav jeg alle pyjamasser, som var virkelig smukke. Til min datter vil jeg nok købe en gyngehest. 

Det kom bare til mig, men helt ærligt, så er jeg den af dem, der juleaftensdag render grædende rundt i et stormagasin. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at jeg har tænkt over det, men det har jeg ikke. Så jeg ender med at være alt for gavmild, fordi jeg er ude i sidste øjeblik. Jeg er god til at give gaver, men jeg er ikke organiseret.”

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

15 se lotion micellaire 400ml pb9u53blq64jjfzws0rwia
09 hydrance legere 40ml yr689nlm97i6mcxucgxqig
16 ystheal intense 30ml apl ggqln0ywginmph0 aalc g
17 trixera lait 400ml ivwysqg332uunp evkmwrg
09 sprayeau 150ml b1h8us36jjbc7fqf4oq1tw
09 masque apaisant 50ml i6rbagwyzzytfafki go0g

Seneste