Vind luksuriøs jubilæums-udgave af Daisy Marc Jacobs til 2.500 kr.

Daisy Marc Jacobs har 10 års jubilæum og fejrer det med limited edition flakoner, som Costume udlodder fem af her

28. november 2017 af kommerciel redaktion for Marc Jacobs
Wauw ... For at fejre den elskede Daisy-duft har Marc Jacobs skabt en luksuriøs limited edition-flakon, der ærer Daisy-pigen, som er ungdommelig, sofistikeret, men samtidig legesyg. Daisy Marc Jacobs byder på de samme noter som den ikoniske Daisy-duft. En klassisk og frisk duft, der kommer fra vilde bær, bløde, hvide violer og jasmin samt et sensuelt strejf af sandeltræ. 
 
Daisy Marc Jacobs med samlerværdi
Du har nu mulighed for at vinde Daisy Marc Jacobs jubilæumsudgaven af den klassiske duft, som det ellers kun er muligt at købe til jul i Illum. Hver flakon er besat med mere end 1.000 glimtende krystaller og lagt i en eksklusiv gaveæske med spejle og satin a la et vintage-smykkeskrin. Den perfekte gave til dig selv eller én, som du vil forkæle.
Sådan er du med i konkurrencen
Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål senest d. 5. december 2017. Costume trækker lod blandt alle korrekte svar, og de heldige vindere får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien har en værdi af 2.500 kr. per styk.

Hvilken ingrediens af de to nedenstående findes i den ikoniske Daisy Marc Jacobs-duft?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Costume's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Seneste