De 7 bedste tømmermændsfilm på Netflix
© Til jackpot os skiller / Limitless / White Chicks / The Perks of Being a Wallflower

De 7 bedste tømmermændsfilm på Netflix

Sæt dig til rette i sengen, og nyd, at du blot skal trykke play. Listen indeholder både hjertevarmere, romantiske komedier og thrillere

1. januar 2017 af Nina Abildgaard

Vi har lavet forarbejdet og sammensat en ægte tømmermændsliste til dig, der har en dag på sofaen i vente. Find din favorit mellem alt fra hjertevarmere, romantiske komedier og thrillere.

Sæt dig derefter godt til rette, find dine yndlingschips frem, og nyd, at du blot skal trykke play. 

1. The Perks of Being a Wallflower

I dette anmelderroste drama fra 2012 følger vi den unge, introverte fyr Charlie, der både kæmper med en depression, sorgen over sin bedste vens selvmord og mødet med sin første store kærlighed. 

Se den, hvis du vil have en kombinationen af hjertevarme, Emma Watson og en historie om at blive voksen. 

2. Nu eller aldrig 

Carter og Edward har begge kræft og deler hospitalsstue, men de er langt fra klar til at sige farvel til livet – de har nemlig mange ting, de skal nå først. Sammen lægger de en plan, og hurtigt kommer de igang med at realisere deres drømme.  

Se den, hvis du er klar på et inspirerende og varmt komediedrama, der presser lidt på tårekanalerne. 

3.Til jackpot os skiller 

Cameron Diaz og Ashton Kutcher spiller de to fremmede mennesker, som efter en festlig nat i Las Vegas vågner op i samme seng – ovenikøbet gift. Problemet bliver kun større, da de finder ud af, at de tilmed har vundet en masse penge.

Se den, hvis du er til humor, underholdning og romantiske komedier.    

4. Limitless 

Thriller fra 2011 med Bradley Cooper i rollen som den unge forfatter Eddie Morra, der lider af en kronisk skriveblokade. En dag får han chancen for at prøve et nyt kemisk stof NZT, som giver ham en enestående evne til at fokusere mentalt – og det viser sig at være ret vanedannende. 

Se den, hvis du er til actionthrillere, fantasy og selvfølgelig lækre Bradley Cooper. 

5. White Chicks 

De to brødre og FBI-agenter Kevin og Marcus får en sidste chance for at rette op på fortidens fejltagelser. De bliver udpeget til at beskytte to overklassesøstre og for at løse opgaven bedst muligt, trækker de selv i kjole og paryk – noget der vender op og ned på livet i The Hamptons.

Se den, hvis du er til fjollede og humoristiske komedier. 

6. Hitch

Alex Hitch er en professionel dating doktor i New York, der lærer mænd at give et godt førstehåndsindtryk på dates. Mens han hjælper enlige mænd på rette kurs, løber han selv ind i kvinden, der får ham til at ligne et forvirret, forelsket fjols.

Se den, hvis du er til romantiske komedier med masser af humor og smukke Eva Mendes.   

7. Venskab med Fryns

Emma (Natalie Portman) og Adam (Ashton Kutcher) er bollevenner, som har det fint med deres åbne forhold. De vil egentlig ikke være kærester, men følelserne begynder pludselig at blande sig i billedet. 

Se den, hvis du er til komedier, romantik og film, hvor du bare skal slå hovedet helt fra. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste