© Vogue

Kom med på sundhedsrejse til Los Angeles

Tag med Ole Henriksen og Iform.dk på den ultmative sundhedsferie til L.A., hvor du er garanteret et mentalt og fysisk energiboost

2. oktober 2015 af Redaktionen

Costume.dk's søstersite, Iform.dk, har arrangereret den helt store sundhedstur til verdens mest toneangivende by inden for sund livsstil: Los Angeles.

Turen varer i 8 dage, hvor du får lov at prøve træningsformer, som slet ikke er kommet til Danmark endnu, smage nye, spændende superfoods og tanke op med viden, inspiration og energi fra innovative og erfarne eksperter i den sydcaliforniske sol og varme.

Hvornår?
Turen varer fra 24. marts til 1. april 2016, og med på turen får du blandt andet selskab af sundhedsekspert Michelle Kristensen, personlig træner Tanja Djelevic, skønhedsguroen Ole Henriksen og Iforms chefredaktør, Karen Lyager Horve.

PROGRAMMET

Dag 1: Torsdag (ankomstdag)
Fly til Los Angeles. Transport til vores hotel Jamaica Bay Inn, Marina del Rey, lige ud til vandet. Velkomst ved Iforms chefredaktør, Karen Lyager Horve, sundhedsekspert Michelle Kristensen og turkoordinator Maria Söderholm. Gennemgang af ugens program og træningspas. Middag på egen hånd - og godnat.


Dag 2: Fredag
Sandkasse-fitness for jetlaggede, rejsetrætte kroppe med Michelle på stranden. Mini-foredrag: Sundhedstrends i L.A. lige nu – med Karen, Tanja og Michelle. Foredrag: Creative Life Force med Tanja Beach Workout med Tanja. Fælles middag på lokal restaurant.


Dag 3: Lørdag
Morgenløb/gåtur med Michelle til Muscle Beach i Santa Monica - legendariske fitnesslegeplads, hvor træningsentusiaster boltrer sig med alt fra yoga-akrobatik til abegang i ringe (i alt 4 km plus styrketræning undervejs).

Fri formiddag: Mulighed for SUP (Stand Up Paddle), kajak med mere ved hotellet eller tur til Santa Monica Stairs, som er byens populære fitnesstrapper. Foredrag med Michelle: Farvel til æbleformen – goddag til en sund mave. Foredrag med Tanja: Super Foods and Super Powers. Frokost og middag på egen hånd.


Dag 4: Søndag
Pool Fitness med Michelle i hotellets anlæg. Guidet gåtur på omkring 10 km. til Farmers Market på Main St. i Santa Monica. Herfra til Whole Foods i Venice og dets slaraffenland af sunde madvarer. Turen afsluttes langs Abbot Kinney i Venice, en af verdens mest trendsettende gader. Eftermiddag på egen hånd: Mulighed for at opleve gøgl, bodybuilding, skaterstunts etc. på Venice Beach, en Green Tea Latte på Urth Caffe eller shopping på 3rd St. Promenade. Middag og aften på egen hånd.


Dag 5: Mandag
Morgenyoga på stranden med Tanja. Fri formiddag. Bus till Hollywood: Møde med beautykongen Ole Henriksen, der taler om sin lykkekur. Hike i Griffith Park tæt på Hollywood-skiltet med Tanja. På juicebar (Earthbar) med Tanja. Soul Cycle, Hollywoods hotteste holdtime med Tanja. Bus tilbage til Marina Del Rey. Middag på egen hånd.

Dag 6: Tirsdag
Wilderness Hike! 2,5 timers vandretur i den skønne nationalpark Malibu Creek State Park, hvor mange Hollywoodfilm er indspillet. Frokost på Malibu Farm Pier Café, Calamigo Ranch med Maria og Karen. Eftermiddag og middag på egen hånd.

Dag 7: Onsdag
Venice Canal Run/Walk: Lige nord for hotellet ligger et område med veneziansk inspirerede kanaler. Vi træner i idyllen med Michelle. Beach Explosion med Michelle på stranden. Fælles afslutningsmiddag.

Dag 8: Torsdag (afrejsedag)
Farvel, LALA-land: Træning med Michelle på havnen i Marina Del Rey. Tid på egen hånd. Afrejse fra hotellet til lufthavnen og fly hjem.


Vil du med?
Und dig selv vinterens bedste sundhedsboost. Pris pr. person i dobbeltværelse: 19.500 kr.

Prisen inkluderer

  • Fly København-Los Angeles t/r.
  • 7 nætter på hotel Jamaica Bay Inn.
  • Morgenmad alle dage.
  • Alle planlagte transporter.
  • Alle træningspas.
  • Rejseleder.
  • Ekspertinstruktører og forelæsere.

OBS! Vi har kun et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Rejsen gennemføres ved minimum 25 deltagere. Vi tager forbehold for trykfejl, og ændringer i programrækkefølgen kan forekomme. Turen arrangeres i samarbejde med AlfA Travel A/S som teknisk arrangør. Reg. nr. 2354.

BESTIL TUREN HER!

“The Hollywood King of Glowing Skin” har en stor del af Hollywoods A-liste på sin personlige kundeliste, når de skal ligne en million på den røde løber, men han er også sundhedspionér, både fysisk og mentalt. Ole GLÆDER sig til at møde Iforms læser-delegation på sin egen hjemmebane.

Kendt som sundhedsinspirator i stjerneklassen fra I FORM, Go’ morgen Danmark, talrige opskriftsbøger og sine MK-Bootcamps og foredrag landet over. I L.A. vil hun både guide os gennem et væld af træningspas og øse ud af sin viden om sundhed og kost.

En af Sveriges dygtigste og kendteste personlige trænere – bl.a. var hun en af trænerne i ”Biggest Loser". Både Hollywoodstjerner som Kevin Spacey og Uma Thurman og fortravlede businessfolk i L.A. nyder godt af hendes eminente evner til at skabe sund og positiv forvandling og et liv i balance.

Måske er du interesseret i ...

Seneste