Få 5 numre af Costume + skøn parfume

Bestil abonnement på Costume og få samtidig den feminine og uimodståelige duft fra Narciso Rodriguez med i købet – du sparer 421 kroner

6. december 2015 af Anette Langberg

Er du på udkig efter en ny, personlig duft? Narciso Rodriguez har kreeret denne skønne og elegante duft. Perfekt til dig, der ønsker et feminint og friskt pust i den mørke og grå vinter.

For her l'eau er navnet på Narciso Rodriguez' nye duft, vi har kastet vores kærlighed over, og som vi derfor har udvalgt særligt til dig i dette tilbud.

Parfumen er til dig, der søger en moderne duft, der er let og frisk men samtidig feminin og sensuel. For her l'eau fra Narciso Rodriguez har noter af jasmin, liljekonval, musk og patchouli, der til sammen skaber en elegant parfume, du har lyst til at dufte af hele dagen.

Den skønne Narciso Rodriguez eau de toilette 30 ml kan blive din sammen med 5 numre af Costume for kun 249 kroner + porto. Du sparer 421 kroner. Klik her, for at bestille tilbuddet.

Tilbuddet gælder så længe lager haves – vi har ikke købt et kæmpe lager ind, så skynd dig at få fat i din, inden de er revet væk.

Måske er du interesseret i ...

Seneste