Få ansigstmist og lipbalm + 5 numre af Costume

Få skønt Jurlique-sæt med mist og læbepomade sammen med 5 numre af Costume

For kun 179 kroner får du både 5 numre af Costume og en lækker fugtende ansigtsmist og læbepomade fra Jurlique

20. september 2016 af Marie Alkestrup

Her på Costume elsker vi naturlig hudpleje, der både gør noget godt for miljøet og som samtidig gør en forskel for vores hud.

Netop derfor er vi glade for Jurlique og særligt for deres bestseller, Rosewater balancing mist, der med sin unikke sammensætning af rose og effektive planteekstrakter efterlader ansigthuden dejlig fugtet og glødende.

Rosewater balancing mist kan både bruges i løbet af dagen til at fugte og pleje ansigtshuden eller under din dagcreme, serum og olie, hvilket lader de fugtende ingredienser fra din øvrige hudpleje trænge endnu bedre ind i.

Ansigtsmisten er desuden god til at berolige en irriteret ansigtshud, og kan med fordel bruges til pleje af ansigtet efter en lang dag ude i solen.

Vil du også gerne have lækre, bløde sommerlæber, så vil læbepomaden Rose love balm fugte og beskytte dem ved hjælp af plejende ingredienser fra mandarin og rose.

Sættet i sig selv koster 395 kroner, men du kan få det sammen med 5 numre af Costume for kun 179 kroner – du sparer 526 kroner!

Bestil abonnement på Costume og få 5 numre + Jurlique Rosewater balancing mist i 100 ml (fuld størrelse) og Rose love balm for 179 kr. + 59 kr. i porto og ekspedition, i alt kun 238 kr.

Måske er du interesseret i ...

Seneste