Marc Jacobs' blomstrende Daisy

Man kan ikke sige Marc Jacobs uden at sige Daisy. Duften tog for alvor verden med storm i 2007, og nu kan den blive din for under halvdelen af den normale købspris

6. oktober 2016 af Redaktionen

Marc Jacobs er kongen af trends

Marc Jacobs kan noget helt særligt, som går direkte ind i hjertet på alle modeelskere, hvad end det er kreering af toplækkert design eller en fin ny duft. 

Det er også derfor, at Marc Jacobs med god grund ejer titlen som trendkatalysator. Marc Jacobs ved nemlig, hvad folk vil have, før de selv er klar over det.

Marc Jacobs er en af de mest indflydelsesrige designere i modeverdenen, og står blandt andet bag modehuset, som er stiftet i samme navn i 1984, der sidenhen har taget ham på en livslang rejse med glitter, glamour og magt. 

Marc Jacobs' flirt med The Great Gatsby

I 2006 begyndte Marc Jacobs at lancere dufte, hvor Daisy var en af de første parfumer, der gav Marc Jacobs titlen som en af de største parfumebrands i verden.

Med sin uskyldige duft af vilde jordbær, grapefrugt og hvidt træ tog Daisy verden med storm. Sidenhen er Daisy blevet Marc Jacobs' signaturduft.

Marc Jacobs opkaldte sin parfume Daisy efter karakteren Daisy Buchanan fra The Great Gatsby. Ifølge Marc Jacobs symboliserer Daisy Buchanan den stille, feminine og uskyldige pige, som alligevel forfører og har glimt i øjet.

Lige nu kan du få Marc Jacobs berømte signaturduft Daisy sammen med 5 nr. Costume for kun 249 kr. + 59 kr. i porto og ekspedition, i alt 308 kr.

Måske er du interesseret i ...

Seneste