Sommertøj: Find de flotteste shorts til din kropstype

Find de shorts, der passer til din kropstype

Korte og stramme denimshorts eller mønstrede bermudashorts? Vi guider dig til at finde den mest flatterende model til din figur

3. juli 2017 af Anne Amdi

Hvad end du er på jagt efter sæsonens badetøj, leder efter den fineste udskæring eller de perfekte jeans, så er det altid en god idé at lade din kropstype diktere dit valg. Specifikke snit, flæser og mønstre vil nemlig fremhæve det, du er allergladest for ved dig selv. 

Det samme gælder, når du skal vælge de mest flatterende shorts til din figur. Herunder finder du en guide til at finde de shorts, der får det flotteste frem i dig.

Søjleform

Hvis din krop har et lidt drenget udtryk med knap så mange former, bør du gå efter løse, plisserede shorts. Målet er nemlig at skabe kurver, og det kan du opnå ved at vælge shorts, som øger volumen. 

Timeglas

Har du en timeglasfigur, skal du vælge et par shorts, som viser dine smukke kruver. Fremhæv din smalle talje med et bindebånd eller en fin detalje i toppen. Længden bestemmer du selv, men hold dig til en løs silhouet, og sørg for at stikke din top ned i shortsene, så din talje bliver markeret. 

Æbleform

Mange æbleformede kvinder er udstyret med et par flotte stænger, og de skal selvsagt vises frem. Prøv et par rå, afklippede denimshorts, som sidder på det smalleste punkt omkring din talje. Vælg et par shorts, som har en detalje på den nederste del. På den måde vil du nemlig lede opmærksomheden til dine ben.

Sommertøj: Find de flotteste shorts til din kropstype

1. Frame 1.647 kr. // 2. Zara 179 kr. (før: 249 kr.)

Pæreform

Hvis du er pæreformet, skal du gå efter et par shorts, der er højtaljede og brede i benene med en silhouet, der minder om en A-formet nederdel. Hvis du vil opnå en ekstra slankende effekt, skal du stikke din bluse ned i shortsene. 

Petit

Hvis din figur er petit, bør du gå efter shorts, som er tilsvarende små. Ved at vise mere hud, vil du skabe en illusion af længere ben. Sørg for at vælge en løs model, da shorts, der både er korte og stramme nemt bliver lidt for meget af det gode. 

Høj

Er du høj, skal du gå efter et par bermudashorts. Mens mange lave piger slet ikke kan bruge denne silhouet, er den superflot til dig. Bermudashorts ser både sofistikerede og elegante ud, og vil tilmed give en illusion af endnu længere ben. 

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

15 se lotion micellaire 400ml pb9u53blq64jjfzws0rwia
09 hydrance legere 40ml yr689nlm97i6mcxucgxqig
16 ystheal intense 30ml apl ggqln0ywginmph0 aalc g
17 trixera lait 400ml ivwysqg332uunp evkmwrg
09 sprayeau 150ml b1h8us36jjbc7fqf4oq1tw
09 masque apaisant 50ml i6rbagwyzzytfafki go0g

Seneste