Hvilke farver kan jeg sætte til min lilla kjole?

Charlotte er tvivl om, hvilke farver sko og strømper hun skal sætte til sin lilla strikkjole. Miss Costume er klar med svar

23. oktober 2009 af Miss Costume

Hej Miss Costume

Jeg har købt en lækker mørklilla strikkjole (der går til knæene) med rullekrave. Hvilken farve strømpebukser kan man have på til? Og sko? Tænker selv, at jeg vil tage et par sorte strømper på (måske fra Sneaky Fox med lidt mønster i) og et par sorte sko. Dur det?

Charlotte

Kære Charlotte.

Tak for din mail. Strikkjoler er perfekte, når vejret bliver lidt koldere. Du kan sagtens bruge sorte strømper til, og det vil være flot, at der er mønster i dem- evt blonder, hvis du har mod på det. Alternativt kan du sætte kjolen til et par gråmelerede strømpebukser. H&M har en fin sampak med et par sorte og et par grå til 129 kroner. Så er der lidt at variere med. Du kan gøre dit look mere livligt ved at bruge et par mønstrede strømper i en grøn farve. Du kan få et flot par til ca. 145 kroner på Asos.com. Det vil helt sikkert være både flot og klassisk med sorte sko: enten knælange støvler eller korte støvletter. Skal du ud om aftenen kan du tage et par grå stiletter som parret fra Rupert Sandorsen til ca. 4.600 kroner hos Net-a-porter.com på. Instant elegance.

Kærlig hilsen

Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Skriv til miss@costume.dk

Måske er du interesseret i ...

Seneste