© Thomas Skou

Pernille Rosendahl og Stephanie Gundelach om deres venskab og forskelligheder

“Jeg har altid støttet Stephanie meget i, at hun er smuk og sexet, og at hun skal nyde det med alt, hvad det indebærer”

22. marts 2018 af Carla Christine Bruus Aagaard-Strube

Skønt veninderne sangerinden Pernille Rosendahl, 45, og stylisten Stephanie Gundelach, 31, har næsten en generation imellem sig, deler de alt om arbejde og de store ting i livet, og deres råd, støtte og opbakning går begge veje – også selvom der klart er en lillesøster og en storesøster i forholdet.

I det nye Costume, der er på gaden nu, fortæller en række inspirerende personligheder om relationer på tværs af generationer. Her får du en bid af vores interview med veninderne Pernille og Stephanie. 

Er der situationer, hvor I kan mærke, at der er nogle år imellem jer?

Pernille: “Det er jo klart, at Stephanie er det sted i livet, hvor jeg var, før jeg fik barn – i den opbyggende fase med alle de bekymringer, der følger med, og det maraton, man løber, når man skal manifestere sig i arbejdslivet og i livet generelt. Der står jeg et mere solidt sted og kan være en støtte, men også en inspirator og motivator.”

Stephanie: “Det kan også være i forhold til at gå ud, hvor hun nok er mere mæt af det end jeg, og vi på den måde bruger vores weekender forskelligt. Men igen, det er ikke kun et spørgsmål om år – jeg har også veninder på min egen alder, der lever et mere stille liv end mig.”

Hvad betyder det i jeres forhold, at I er kvinder?

Pernille: “Jeg er meget opmærksom på, hvad mit køn har af udfordringer i forhold til at manifestere os. Hvad kan vi give af empowerment til os selv og hinanden for at gøre os stærkere og mere selvstændige? Jeg har støttet Stephanie meget i, at hun er smuk og sexet, og at hun skal nyde det med alt, hvad det indebærer, ud fra ‘du kan alt’-devisen.”

Stephanie: “Pernille føler, at jeg er hendes lillesøster, og hun har stor beskyttertrang i forhold til mig. Fra min side af bordet tror jeg, at jeg giver hende god energi, og at jeg altid støtter hende.”

Læs resten af interviewet med Pernille og Stephanie, og mød Google-direktør Malou Aamund og hendes tre døtre, samt ægteparret Ibi og Simon Makienok i det nye Costume

Måske er du interesseret i ...

Seneste