Bella Nadid er netop blevet set i de nye it-jeans med applikationer og broderier på
© Wenn.com

De nye it-jeans kræver mod

Tør du vove dig ud af din comfort zone? En ny jeansmodel vinder frem, og den er del mere iøjenfaldende end de klassiske Levi's 501

6. marts 2017 af Marie Alkestrup

Jeans er som bekendt en fast del af hver eneste modesæson. Det traditionsrige denimmateriale forbliver relevant, fordi det konstant optræder i nye snit og sammensætninger. 

Senest har vi set, at de cropped jeans skulle lægges på hylden til fordel for denne variant, og nu er en ny slags denim begyndt at pryde alverdens it-girls og modeller.

Psst ... Her er de danske denimmærker, du skal kende i år

Senest er Bella Hadid blevet spottet i flere iøjenfaldende jeans, der inkluderede et par med farverige lyn, der smøg sig op ad hendes bukseben samt et par med påsyede dødningehoveder på.

Applikationer og broderinger står nemlig til at blive den næste denimtrend, og dekorationerne spænder fra blomster til mere vovede varianter. 

Nedenfor kan du finde forskellige varianter af den nye denimtrend og afgøre, hvorvidt du hælder til den rå eller den feminine udgave i fuldt flor. 

Hvis du endnu ikke er klar til iøjenfaldende jeans, kan du også kaste dig ud i denimjakker med broderinger, da det også en trend, vi kommer til at se meget mere til. 

© Wenn.com

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

15 se lotion micellaire 400ml pb9u53blq64jjfzws0rwia
09 hydrance legere 40ml yr689nlm97i6mcxucgxqig
16 ystheal intense 30ml apl ggqln0ywginmph0 aalc g
17 trixera lait 400ml ivwysqg332uunp evkmwrg
09 sprayeau 150ml b1h8us36jjbc7fqf4oq1tw
09 masque apaisant 50ml i6rbagwyzzytfafki go0g

Seneste