© H&M

Nyt sneak peak på Balmain x H&M

I går aftes fik vi endnu et smugkig på Balmain x H&M – efterårets mest omtalte kollektion. Få et nærmere kig på kjolen og se prisen her

17. september 2015 af Anette Langberg

Siden vi tilbage i maj måned fik at vide, at H&M havde teamet op med Balmain om et collab til efteråret, har vi ventet i spænding på opdateringer.

I sidste måned fik vi et lille sneak peak på den kollektionen – se det her –, og nu får vi et endnu et: Modellen Gigi Hadid bar i går en kjole fra Balmain x H&M til en fest under New York Fashion Week. Den perlebesatte kjole viser endnu engang, at det er et samarbejde med stærk Balmain-dna, vi skal glæde os til.

Kreativ direktør hos Balmain, Olivier Rousteing, offentliggjorde samarbejdet med et billede af topmodellerne Jourdan Dunn og Kendall Jenner, og nu tilføjer han altså endnu en af tidens mest efterspurgte modeller til sin Balmain x H&M-hær.

Kjolen, Gigi Hadid bare i går, kommer til at koste 4.499 kroner, og kan købes fra 5. november i omkring 250 butikker verden over samt online på Hm.com sammen med resten af Balmain x H&M-kollektionen.

 

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

1 micellar ocz g51lohvtozfdubpbmw
2 ystheal pbm7glwrdq odtixwg biw
3 hydrance u 827yk8iqeqzuuwz9peza
4 mask lr0sig1uerptsxoo1nrkqw
5 thermale k2dtdzjhaxw4tt2hhu7j7w
6 trixera ptsaielrpatwjlujh2dz0w

Seneste