© & Other Stories

& Other Stories teamer op med Rodarte

& Other Stories offentliggør forårets collab, der emmer af kunstnerisk couture og moderne feminitet mixet med Rodartes californiske vibes

14. oktober 2015 af Astrid Marie Klein

& Other Stories er eksperter i at fortælle fashionable historier. I sidste uge præsenterede det svenske highstreet-mærke en ny stylinghistorie af den Los Angeles-baserede stylist og kreative konsulent, Jayne Min, og for en måned siden teamede & Other Stories op med streetstyle-darlingen, Ada Kokosar.

Til foråret 2016 gør & Other Stories det igen med et nyt collab designet af det konceptuelle og innovative Los Angeles-baserede brand, Rodarte. Med Kate og Laure Mulleavy i spidsen, er brandet kendt for et kunstnerisk miks af couture og moderne femininitet tilsat lækre californiske vibes.

Forårskollektionen vil indeholde ready-to-wear, acessories og sko, som alle er udført i Rodartes fantasifulle udtryk med uventede kontraster og omhyggeligt udvalgte kvaliteter.

"Gennem denne særlige kollektion med & Other Stories får vi mulighed for at overføre Rodartes fortælling i et nyt univers. & Other Stories' unikke positionering i modebilledet har gjort det muligt for os at skabe en helt særlig kollektion," udtaler Kate og Laura Mulleavy.

Rodarte & Other Stories collab-kollektion er at finde i & Other Stories-butikker og online fra foråret 2016.

 

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

1 micellar ocz g51lohvtozfdubpbmw
2 ystheal pbm7glwrdq odtixwg biw
3 hydrance u 827yk8iqeqzuuwz9peza
4 mask lr0sig1uerptsxoo1nrkqw
5 thermale k2dtdzjhaxw4tt2hhu7j7w
6 trixera ptsaielrpatwjlujh2dz0w

Seneste