Sko i størrelse 42

Store fødder kan give store problemer. For det kan være svært at finde sko i størrelse 42. Miss Costume sko-guider Louise

9. juni 2009 af Miss Costume
Hej Miss Costume,
Jeg er så “uheldig” at bruge strørrelse 42 i sko, og det er fuldstændig umuligt for mig at finde smarte sko, støvler og stiletter i så stor en størrelse. Mange af de mærker, som I viser, og jeg er vild med, laver ikke større sko end størrelse 40 eller 41. Hvad gør en fashionista? Hvor går Paris Hilton, Uma Thurman og Kate Winslet hen (som også bruger str. 42-43)? Håber du har et godt råd!
Med venlig hilsen Louise

Kære Louise
Tak for din mail. Heldigvis er der flere og flere mærker, der laver store størrelser, men de eksklusive modehuse er desværre ikke blandt de bedste til det – bort set fra, hvis du er en celebrity og kan lokke dem til at lave et par sko specielt til dig. På nettet finder du et stort udvalg af forskellige mærker med størrelse 42. Den europæiske størrelse 42 svarer til en engelsk størrelse 9 og en amerikansk størrelse 11. På  Large-size-designer-shoes.co.uk finder du et fint udvalg – sandaler, ballerinaer og lårlange støvler. Priserne er i den højere ende, men så er kvaliteten også derefter. Få et par ballerinaer fra Pretty Ballerina til cirka 1.200 kroner. På Topshop.com fører de også de fleste sko i størrelse 42, men de er hurtigt væk, så det er med at være hurtig. Du finder også mange fine og budgetvenlige sko på Office.co.uk. Sitet er lavet, så du kan shoppe efter størrelse fra starten, så du ikke kommer til at forelske dig i alle mulige sko, som alligevel ikke findes i din størrelse. I de fysiske danske butikker kan du finde størrelse 42 hos blandt andre Billi Bi og Vagabond – det er dog ikke alle modellerne. Når nu man har så store fødder, så er det med at tænke kreativt. Bikerboots er meget fremme lige nu, og de grove støvler behøver ikke nødvendigvis at være en damemodel. Se hos Lædersmeden i Århus eller hos Lædersmeden i København og få et par rockede støvler – perfekte til sommerens festivaler. Nogle gange kan du også være heldig, at skoene er store i størrelsen, så selvom butikken ikke har dem i din størrelse, så prøv størrelse 41. Du kan have særligt held med peeptoes eller åbne sandaler, hvor der er luft til tæerne.
Med venlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume
Stil dit spørgsmål til miss@costume.dk

Måske er du interesseret i ...

Seneste