Cos er åbnet

H&Ms nye eksklusive kæde, Cos, er åbnet i københavn

10. oktober 2007 af Jette Sandbæk

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nu kan du shoppe Cos' minimalistiske skandinaviske snit, afdæmpede farver og lækre materialer som silke og kashmir. Cos, som står for Collection of Style, er H&M's nye og lidt dyrere kæde, og designerne bag er de to danskere Rebekka Bay og Michael Kristensen.
"Det er ikke tilfældigt, at Cos ligger i den dyrere ende af Strøget. Den læner sig kvalitetsmæssigt op ad de butikker, som ligger her. Men hos Cos er det mere kvaliteten end navnet på mærket, du køber, og derfor er det også billigere," siger Rebekka Bay.
Cos' kollektion er tænkt i fire temaer, så der er tøj til alle anledninger. 'Casual City' til dine uformelle aftaler, 'Classic' til dine formelle, 'Leisure' til din fritid og 'Party' til tja, fest.
"Pointen er, at du kan dresse op og ned ved at kombinere de forskellige styles. Vi tager udgangspunkt i klassikere og gør dem moderne. For eksempel kan vi bruge habitten som inspiration til en kjole," siger Rebekka Bay.
I Costume nummer 66 skrev vi, at Cos ville åbne i slutningen af september, men åbningen blev altså udskudt til på fredag.
Cos, Østergade 35, København K. Åbner fredag 12. oktober klokken 12.

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra BITTE KAI RAND

Bkr1 k0fbr2xgzf2vz0y vzxnsw
Bkr3 qfttbk5 j6ah2ugfey7nzq
Bkr2 3d5w9axhqg5piohulzlodw
Bkr4 owbuj46qt1zekyty0jv1aa
Bkr5 hickh1ww1fqfhla3abwb2q
Bkr4 rvsoe4jmkprfwqd1n1gttq

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nyheder

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Konkurrencer

Indholdet fortsætter efter annoncen