Nina Persson i frakke fra sin kollektion for Hope.
Nina Persson i frakke fra sin kollektion for Hope. ©costume.dk

Jättekul samarbejde: Nina Persson designer for Hope

Den stilfulde svenske sangerinde har designet en særlig kollektion i samarbejde med det cool svenske mærke

5. maj 2010 af Costume

Indholdet fortsætter efter annoncen

Er du vild med sangerinden Nina Perssons feminine vintage-inspirerede stil og svenske Hopes enkle og rå stil, kan du godt begynde at spare sammen til august, hvor Nina Persson + Hope Capsule Collection kommer i butikkerne.

Kollektionen er blevet til et et tæt samarbejde mellem den stilfulde svenske The Cardigans- og A Camp-sangerinde Nina Persson og Hope-designeren Ann Ringstrand. Inspirationen kommer fra teatrene i 1930'ernes New York og art noveau. Silhuetterne er feminine, og materialerne er kontrastfulde. En uldjakke, en bluse med art noveau-mønster og en silkeskjorte er nogle af kollektionens styles, og sort og nude er de dominerende farver.

Nina Perssons favorit i kollektionen er en frakke med en krave af rævepels. Til Style.com siger den svenske sangerinde, at hvis dyrerettighedsforkæmpere er bekymrede over forbrugen af pels, kan de måske slappe af ved tanke om, at rævene skulle aflives alligevel for at holde bestanden nede. Hun siger også, at det ikke er sikkert, hun kommer til at designe flere kollektioner:

"Jeg er lige begyndt at arbejde på en ny plade, så jeg tror, det kommer til at tage al min tid. Jeg er ikke imod at lave endnu en kollektion, men jeg er ikke meget for sommertøj. Og hele ideen om at skulle kreere en ny kollektion hver sæson, tiltaler mig ikke. Men hvem ved. Måske er jeg et andet sted, når jeg er færdig med min plade," siger Nina Persson.

Vores favoritter fra Second Female

Secondfemale1  7vg9x08gkhclownojjjmq
Secondfemale 2 w412skg9i ktvyv1wedjnq
Secondfemale3 icqcshqle7tcp3a2uidniq
Secondfemale4 z a4a7z9nvhzu3zolisx9a
Secondfemale5 qinzwn ahm n00uiceerqw
Secondfemale6 zkwxwijqijrnazrx9r6s6w

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nyheder

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Konkurrencer

Indholdet fortsætter efter annoncen