©Magasin Du Nord

Peter Jensen vandt!

Peter Jensen vandt som den første Magasin Du Nord's årlige designpris. Med den kæmpe ære følger en kontantpræmie på 500.000 kr.

28. november 2012 af Astrid Gott Schmidt

Indholdet fortsætter efter annoncen

Den internationalt anerkendt og ikke mindst danske designer, Peter Jensen, blev tildelt denne store ære som den første i historien. Hans designmetoder er yderst inspirerende, og han henter sin inspiration fra stærke kvinder hvor hver kollektion har sin egen “muse”. Inspirationskilden går lige fra den danske dronning Christine fra 1500 tallet, den olympiske atlet Olga Korbut og helt over til hans egen tante Jytte. 

Da Peter Jensen modtog den flotte pris, sagde han: “Jeg er lykkelig og pavestolt over at være den første, der får tildelt denne flotte pris fra Magasin du Nord’s Fond. Jeg havde virkelig ikke troet, at valget ville falde på mig, men jeg blev meget glad og lykkelig, da jeg fik beskeden her på en grå novemberdag”.

Magasin har stiftet modedesignprisen, fordi Magasin og mode altid har gået hånd i hånd. Prisen bliver uddelt hvert år, og det er den største kontantpræmie i danske modepriser. Peter Jensen vandt den første, så der bliver noget at leve op til. 

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra BITTE KAI RAND

Bkr1 k0fbr2xgzf2vz0y vzxnsw
Bkr3 qfttbk5 j6ah2ugfey7nzq
Bkr2 3d5w9axhqg5piohulzlodw
Bkr4 owbuj46qt1zekyty0jv1aa
Bkr5 hickh1ww1fqfhla3abwb2q
Bkr4 rvsoe4jmkprfwqd1n1gttq

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nyheder

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Konkurrencer

Indholdet fortsætter efter annoncen