Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom broccolien i en foodprocessor og hak den meget fint. Kom den herefter i en skål og rør den sammen med æg, salt, loppefrøskaller og pofiber.
Lad dejen stå og trække i 10 minutter, så fibrene kan suge væsken til sig og samle dejen.
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen i 20-25 minutter.
Tag pizzabunden ud af ovnen og smør tomatsaucen på, fordel tun, rødløg, mozzarella, oliven og tomater og drys med oregano.
Sæt pizzaen tilbage i ovnen og bag den i 10 minutter eller til osten er smeltet og gylden.
Servér pizzaen varm med en grøn salat.
Har du rester tilbage er pizzaen også helt fantastisk kold dagen efter i madpakken.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.