Fremgangsmåde
Start med at lave citronvinaigretten ved at piske alle ingredienserne godt sammen og sæt den derefter til side.
Vask grønkålen grundigt, fjern de grove stængler og hak den fint.
Hæld derefter grønkålen over i en skål, tilsæt 3-4 spiseskefulde af citronvinaigretten og massér derefter kålen i et minuts tid med dine hænder, indtil vinaigretten er godt fordelt og grønkålen er blevet mør og lækker.
Hæld grønkålen over på et fad eller i en salatskål og pynt den derefter med skrællede, fintskårne skiver af appelsin og grapefrugt, kernerne fra granatæblet, de grofthakkede pekannødder, den smuldrede feta og eventuelt lidt ekstra citronvinaigrette.
Portionen rækker til cirka fire personer, når grønkålssalaten spises som tilbehør.
Signe Moesby Leth blogger til dagligt på Amillionmiless.com, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad, og her på Costume.dk vil hun hver uge friste med lækre og inspirerende opskrifter. Læs mere om Signe her.