Fremgangsmåde
GRÆSKARSUPPE:
Hak løget fint, skær top og bund af græskaret. Del det på midten og skrab kernerne ud med en ske. Skyl græskaret og skær det i tern – du behøver ikke skrælle det. Skrællen bliver helt blød, når den bliver kogt.
Steg løget klart i kokosolie, tilsæt græskartern og lad det stege med et par minutter.
Hæld grøntsagsbouillonen over, læg låg på gryden og lad suppen stå og simre i 30 minutter.
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt.
PEANUTKIKÆRTER:
Rør peanutbutter sammen med paprika, salt og olivenolie og vend kikærterne heri.
Steg kikærterne på en pande i 5 minutter.
Servér den varme suppe i skåle med cremefraiche, peanutkikærter, finthakket persille og chili.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.