Fremgangsmåde
Start med langsomt at smelte kakaosmørret, kokosolien og honningen i et vandbad. Da det er raw chokolade vi skal lave, må temperatuen ikke overstige de 42 grader, så det skal bare have lov at stå og smelte ligeså stille.
Når det hele er smeltet tages skålen ud af vandbaddet og resten af ingredienserne tilsættes. Pisk det hele grundigt sammen med et piskeris (fungerer ekstra godt med et af metal) og smag gerne chokoladen til. Der kan eventuelt tilsættes lidt ekstra honning, salt eller kakaopulver.
Hæld chokoladen over i en form (en almindelig plastikboks kan sagtens bruges) og tilsæt dit foretrukne fyld – jeg brugte grofthakkede mandler, hasselnødder og dadler.
Sæt chokoladen i fryseren i en times tid til den er blevet helt fast i det. Chokoladen opbevares bedst på køl, da den nemt smelter ved højere temperaturer.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.