Fremgangsmåde
KAFFEISTERNINGER
Først skal du lave kaffen til isterninger: Kom kaffen i en skål, og hæld det kolde vand over.
Stil det i køleskabet, og lad det trække i minimum 8 timer.
Filtrér kaffen fra, og hæld den koldbryggede kaffe på flaske, og opbevar den i køleskabet.
Fyld en isterningpose med koldtbrygget kaffe, og frys det ned.
ISKAFFE
Kom 8 kaffeisterninger, frosne bananer, koldbrygget kaffe, vanilje og mandlemælk i en blender.
Blend, det til konsistensen er jævn og cremet.
Fordel 8 kaffeisterninger i 2 glas, og hæld iskaffen over.
Server med det samme iskaffen med flotte sugerør!
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.