Fremgangsmåde
Skyl og slyng spinaten grundigt, og fordel den i to skåle. Fordel portionsvist de øvrige ingredienser rundt langs kanten af skålen.
Placér hummusen i midten, og drys med ristede sesamfrø og mandler.
Servér salaten sådan, og vend ingredienserne sammen ved bordet, når den skal spises.
Vil du have salaten med som frokost, så læg hummussen i bunden af et stort glas med låg. Læg dernæst de øvrige ingredienser lagvist i glasset, og afslut med spinaten, der ellers vil falde sammen og blive trist og kedelig.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE LÆKRESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER