Fremgangsmåde
LAGKAGEBUNDE
Start med at tænde ovnen på 175 grader. Hæld derefter alle ingredienserne til bundene i en blender, og blend indtil det hele er godt blandet.
Lad blandingen hvile i 10 minutters tid, og hæld derefter 1/3 af dejen i en springform smurt med en lille smule kokosolie. Jeg brugte en form på 20 centimeter i diameter.
Bag den i ovnen i 15 minutter, tag den ud og lad den køle lidt, inden du tager den ud af formen. Gentag herefter to gange mere med resten af dejen. Hvis du har flere springforme, så kan du sagtens lave flere bunde på én gang.
Bundene kan sagtens laves dagen før.
HINDBÆRCREME
Bland skyr/græsk yoghurt sammen med hindbær og stevia. Jeg brugte en gaffel til at mose hindbærrene godt sammen med resten af ingredienserne.
Hvis du bruger frosne hindbær, så er det vigtigt at lade dem tø helt op først og lade vandet løbe fra, da cremen ellers bliver for tynd.
CHOKOLADECREME
Tilsæt alle ingredienserne i en blender og blend, til du får en lækker og tyk chokoladecreme.
Brug så lidt mælk som muligt - der skal kun lige nok i til, at ingredienserne kan blendes ordentligt sammen.
KOKOSFROSTING
For at kunne lave kokosfrosting, er det meget vigtigt at købe kokosmælk, der ikke er fedtreduceret - altså ingen lightprodukter - og så skal dåserne stå i køleskabet natten over.
Når dåserne har stået på køl natten over, har indholdet delt sig i to: en flydende del og en fast, voksagtig del. Vi skal kun bruge den faste del, men gem endelig resten, og brug det i smoothies en anden dag.
Brug en ske til at grave den faste del ud, og hæld det derefter over i en dyb skål. Brug en håndmikser til at piske kokosmassen i 3-5 minutter, indtil du får en let og cremet masse.
Tilsæt derefter vaniljepulver samt stevia, honning eller hvad du foretrækker af sødemiddel. og pisk det hele sammen igen.
Kokosfrostingen skal helst holdes nogenlunde kold, hvis den ikke skal klaske sammen. Så lav den som det sidste, inden du samler kagen.