Fremgangsmåde
Start med at forvarme din ovn til 175 grader.
Mos derefter bananen med en gaffel, til der ikke er nogle klumper tilbage. Hæld bananmos, honning, peanutbutter, kokosolie og vaniljepulver over i en kasserolle på medium varme, og rør rundt til det hele er godt blandet sammen. Vær meget forsigtig med, at det ikke brænder på. Tag kasserollen af varmen, så snart det hele er smeltet og rør godt sammen.
Tilsæt havregryn, frø og nødder til en skål, og hæld derefter indholdet fra kasserollen i skålen. Rør det hele godt sammen, og fordel derefter blandingen på en bageplade med bagepapir og giv det cirka 20-25 i ovnen ved 175 grader.
Rør rundt i granolaen cirka hvert 5. minut. Det må endelig ikke få for meget: Granolen skal kun blive meget let gylden, men ikke brun i farven.
Lad granolaen køle, inden du tilsætter den grofthakkede mørke chokolade. Opbevares i en lufttæt beholder, og kan holde i en uges tid.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER