Ingredienser
PEANUTBUTTER-DRESSING:
3 spsk tamari (glutenfri soya)
3 spsk peanutbutter
Saften fra én lime
1 rød chili, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 tsk fintrevet ingefær
3 – 6 spsk vand
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med lime og eventuelt lidt honning for at runde smagen af. Kom dressing på et glas med låg og kom det i picnickurven.
FRISKE FORÅRSRULLER (Fyld til cirka 10-12 ruller + ingredienser til to salater i glas)
2 håndfulde frisk koriander
2 håndfulde frisk mynte
2 hoveder hjertesalat
4 gulerødder – i juliennestrimler
1 rød peberfrugt – i tynde strimler
1 moden avokado – i tynde skiver
1 bakke bønnespirer
1 rød chili – finthakket
1/2 mango – i tynde skiver
1/2 agurk – i tynde skiver
2 forårsløg – i tynde skiver
Eventuelt: Rejer, tofu, edamamebønner, stegt fisk, kylling, svine- eller oksekød.