Fremgangsmåde
Vaflerne:
Start med at tænde dit vaffeljern, så det kan varme op, imens du laver vaffeldejen.
For at lave vaffeldejen putter du alle ingredienser i en blender, og blender indtil dejen er fin og sammenhængende. Der må ikke være klumper.
Derefter er det tid til at lave vaflerne. Har du ikke et slip-let-vaffeljern, skal du smøre det med en lille smule fedtstof inden, og så kan du hælde vaffeldej i vaffeljernet, og stege dem indtil de er gyldne.
Lad vaflerne hvile på en rist, så de kan blive dejligt sprøde, imens du laver hindbær- og cashewcremen.
Hindbær- og cashewcreme:
For at lave hindbær- og cashewcremen, tilsætter du alle ingredienser i en minihakker, blender eller foodprocessor, (fungerer bedst i køkkenmaskiner med et s-formet skær), og blender det i cirka to til fire minutter, indtil du har en lækker, tyk og fløjlsblød hindbær- og cashewcreme.
Hvis den ikke er tyk i konsistensen, så sæt den eventuelt på køl i ti minutters tid.
Vaffellagkagen:
Begynd derefter at samle kagen ved at placere den første vaffel på et fad eller en tallerken, tilføj bananskiver og et lag vaniljeskyr. Tilføj derefter endnu en vaffel, jordbærskiver og hindbær- og cashewcreme.
Gentag denne rækkefølge, indtil du har brugt alle vaflerne.
Servér kagen straks, og drys den eventuelt med rå kokoschips og lidt grofthakket mørk chokolade for at tilføje knas og ekstra smag.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER