Fremgangsmåde
Start med chiamarmeladen: Tilføj bær, vand og honning til en kasserolle, og giv det et let opkog, mens du sørger for at røre det hele godt sammen.
Tag derefter kasserollen af varmen og brug grydeskeen til at mose bærrene. Tilsæt derefter chiafrøene. og bland det hele godt sammen.
Når blandingen er kølet, hældes den over i en lufttæt beholder og sættes på køl natten over eller mindst i et par timer. Chiafrøene kan suge op til 12 gange sin egen vægt i væske, så når blandingen har stået på køl i et par timer, vil den have opnået en marmeladelignende konsistens, og er klar til brug. Chiamarmeladen kan holde sig i en lille uges tid på køl.
For at lave wrappene starter du helt enkelt med at tage en rugtortilla, og smører den med peanutbutter og din frisklavede chiamarmelade. Derefter tilføjer du banan og jordbærskiver samt en lille håndfuld müsli.
Så er det eneste der mangler bare at rulle wrappene sammen, og de er klar til servering.
Hver tirsdag vil du her på Costume Beauty finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.