Fremgangsmåde
Start med at fjerne stenene fra dadlerne, kom dem i en foodprocessor (en blender kan til nød også bruges) og blend, indtil dadlerne er blevet til en klæbrig, sammenhængende masse.
Hæld dadelmassen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Hvis din kokosolie er fast, så smelt den først i et vandbad. Bland det hele godt sammen, indtil det danner en klæbrig, sammenhængende masse og fordel det derefter i en form foret med plastikfolie eller bagepapir, så du nemt kan løfte den ud af formen. Det er vigtigt at trykke ‘dejen’ godt ned, så müslibarerne kommer til at hænge ordentlig sammen.
Sæt derefter formen i fryseren i en times tid (eller i køleskabet et par timer), så massen kan blive fast og sammenhængende, inden du skærer müslibarerne ud i den ønskede størrelse. Jeg brugte en form på 18x15 centimeter og skar det ud i 10 müslibarer.
Opbevar müslibarerne i køleskabet – de bør kunne holde sig en uge på køl og endnu længere, hvis de opbevares i fryseren.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.