FYLD: DET HVIDE LAG
For at lave fyldet tilsætter du helt enkelt alle ingredienserne, bortset fra hindbærrene, til foodprocessoren og blender, indtil du har en lækker, cremet masse. Der må ikke være nogle klumper eller lignende – det tager gerne et par minutters tid. Hæld derefter cirka halvdelen af blandingen over i springformen og sørg for at fordele det ligeligt over hele bunden, så det får en jævn overflade.
Hvis du vil have en helt skarp overgang mellem lagene, så skal du sætte formen i fryseren i en lille times tid, inden du tilsætter det næste lag, da de ellers godt kan blive en smule sammenblandede – dette betyder dog intet for smagen.
FYLD: DET PINK LAG
For at lave det pink lag tilsætter du hindbærrene til kokosblandingen i foodprocessoren, og blender grundigt. Hæld den pink blanding ovenpå de øvrige lag i springformen, og sæt den tilbage i fryseren.
Det er vigtigt, at kagen er fuldstændigt frossen, før den skal serveres, så jeg anbefaler, at man laver den dagen før, og lader den stå i fryseren natten over, men hvis man er i tidsnød, så burde den være klar efter 4-5 timer i fryseren.
SERVERING
Tag kagen ud af fryseren 30 minutter før servering, og pynt den gerne med friske bær og lignende. Jeg pyntede min med raw kokoschips, frysetørret hindbær, friske hindbær, passionsfrugt og mynteblade.