Fremgangsmåde
Start med at hælde mandlerne i en foodprocessor (en blender kan til nød bruges), og giv dem et godt blend, indtil de er finthakkede. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og blend, indtil det hele er godt blandet sammen, og du har en klæbrig og sammenhængende dej.
Brug derefter en ske og dine hænder til at forme dejen til små kugler – jeg lavede 15 små dessertkugler.
Jeg har brugt frysetørret hindbær og kokosmel til at give dessertkuglerne den fine pink farve, og så giver det også et ekstra pift smagsmæssigt. Du kan vælge bare at rulle kuglerne i det frysetørrede hindbær og kokos, som det er, men du kan også give dem et hurtigt blend i en minihakker (det har jeg gjort), så det bliver til et helt fint mel.
Til de helt pink dessertkugler har jeg udelukkende brugt frysetørret hindbær, og til de lyserøde har jeg blandet frysetørret hindbær og kokosmel.
Rul forsigtigt dessertkuglerne i det frysetørrede hindbær og kokos og sæt dem derefter i fryseren i et par timer, så de bliver godt faste i det.
Opbevar dem derefter i køleskabet indtil servering – de kan holde sig en lille uges tid på køl.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.