Fremgangsmåde
Blend spinat sammen med æg og salt i en minihakker. Tilsæt loppefrøskaller og blend igen.
Varm vaffeljernet op, og fordel halvdel af dejen i vaffeljernet. Steg vaflen til lampen lyser grøn, og gentag med den anden halvdel af dejen.
Nu skal fyldet laves: Hæld først vandet fra tun og kidneybønner.
Del avocadoen på midten og fjern stenen. Mos den ene halvdel, og bland det sammen med tun og kidneybønner. Skær den anden halvdel i tern og vend det i tun/bønne-blandingen.
Anret de to vafler på to tallerkener, fordel lidt frisk spinat og tun/bønne-blandingen ovenpå.
Server vaflerne til frokost eller aftensmad. Og er du modig, så er de også helt fantasiske til morgenmad, og så mætter de meget bedre end de klassiske havregryn!
Maria Engbjerg er ny bidragsyder på Costume.dk, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.