Fremgangsmåde
Start med at blende havregrynene til mel. Hæld det derefter over i en skål med de øvrige tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.
Pisk herefter ægget sammen med de øvrige våde ingredienser i en separat skål. Rør de tørre ingredienser sammen med de våde – du skal have en klæbrig sammenhængende dej – tilsæt eventuelt lidt ekstra mel hvis nødvendigt.
Dejen er godt klistret, så fugt dine hænder, og fordel derefter dejen i to, og form to små pizzabunde på en bageplade foret med bagepapir. Lav dem så tynde som muligt.
Bag dem derefter i ca. 12 minutter ved 200 grader, til de er let gyldne.
Lad pizzaerne køle en smule, inden du tilsætter dine toppings. Jeg toppede den ene med vaniljeskyr, bær og frisk mynte. Den anden toppede jeg med hasselnøddesmør, banan, hindbær, hakkede mandler og mørk 70 % chokolade. Server straks.
DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG