Fremgangsmåde
Start med at lave bærkompotten ved at tilføje alle ingredienser til en kasserolle og give det et let opkog. Lad det simre et par minutter og sæt det så til side for at køle. Jeg maste bærrene med grydeskeen for, at der ikke kom for store klumper i isen.
Bland derefter skyr-ingredienserne sammen og find dine isforme frem.
Når bærkompotten er kølet, er det tid til at fylde formene. Jeg valgte at hælde cirka halvdelen af kompotten i bunden af formene, og så forsigtig vende resten i skyr-blandingen for en fin marmoreret effekt, men du kan sagtens bare blande det hele sammen fra start, hvis du foretrækker det.
Så er der ikke andet tilbage end at sætte isformene i fryseren i et par timer, og så er de klar til at blive nydt i sommervarmen. Hvis du har problemer med at få isene ud af formene, kan du med fordel holde formen under den varme hane i et kort øjeblik.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.