Fremgangsmåde
Start med at tænde dit vaffeljern, så det kan varme op, mens du laver vaffeldejen.
For at lave vaffeldejen tilsætter du helt enkelt alle ingredienser til en blender (havregrynene kan eventuelt blendes til mel for sig selv inden og så kan du bare piske ingredienserne sammen), og blender indtil havregrynene er pulveriseret, og dejen er fin og sammenhængende.
Derefter er det tid til at lave vaflerne, hvis du ikke har et slip-let-vaffeljern, skal du lige smøre det med en lille smule fedtstof inden og ellers, så er det bare med at hælde lidt vaffeldej i vaffeljernet og stege dem indtil de er gyldne. Lad vaflerne hvile et par minutter på en rist, så de kan blive dejligt sprøde.
Imens vaflerne passer sig selv i vaffeljernet, kan du med fordel forberede den friske frugt og bærrene til toppingen (jeg laver normalt hindbær-‘isen’ helt til sidst, så den ikke når at smelte).
Når vaflerne er færdige, kan du lave hindbærisen ved helt enkelt at blende ingredienserne sammen, tilsæt kun en lille smule mælk, da isen ellers bliver for flydende og tilpas mængden af vaniljepulver og sødemiddel til din smag.
Servér vaflerne med hindbærisen, frisk frugt, bær og eventuelt en smule hakket mørk chokolade.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.