Fremgangsmåde
Blend de sorte bønner sammen med æg, tamari og krydderier. I en foodprocessor hakkes champignonger, hvidløg og løg fint.
I en skål blandes de blendede bønner sammen med de hakkede grøntsager. Tilsæt mel og loppefrøskaller, rør det grundigt sammen, og lad det stå og samle sig i 10 minutter.
Form farsen til 15 kødboller, og sæt dem på spyd.
Placér spyddene på en bageplade med bagepapir, sæt dem i ovnen, og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter.
Velbekomme!
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER