Hippe Barcelona

Barcelona har alt, et storbyhjerte kan begære

9. juni 2008

Indholdet fortsætter efter annoncen

Hoteller med cocktails på taget, fristende tapas, solskin og ikke mindst verdensklasse-shopping. Barcelona har alt, et storbyhjerte kan begære.

Blomstret romantik
Den lille feminine butik Plisados i kunstnerbydelen Grácia forkæler dig med tændte duftlys, bløde sofaer og de yndigste luftige kjoler med sommerfugleprint fra Sinéquanone, indehaverens stramme sorte silke- og lædermærke, Blas Bertoros, og det hotte spansk-indiske mærke Raasta. Prøv en af de farvestærke Raasta-kjoler med striber eller grafisk print til omkring 1.000 kroner, eller forelsk dig i de lange emaljehalskæder med frugttryk fra Happy Joyitas til omkring 400 kroner, som p.t. er den største tendens i Barcelona.
Plisados, Carrer Asturias 23, plisados.es

Designerdrømme til halv pris
Betty B er stedet, hvor du investerer i den Chloé-silkefrakke, du ikke havde råd til. For her får du et fantastisk udvalg af de internationale mærkers næstseneste kollektioner til 50 procent af den oprindelige pris. Miu Miu, Stella McCartney, Diane von Furstenberg og Celine hænger farvekoordineret i sektioner af guld, rød og sort, og en Missoni-strikkjole fås for under 3.000 kroner. Slet ikke til at stå for.
Betty B, Carrer Rec 58

Luksusvintage
Er du typen, der elsker at lede efter guldkorn i vintagebutikkerne, er Raval-kvarteret sagen. Her finder du ikke færre end tre filialer af vintageimperiet Le Swing, som sælger Chanel, Christian Dior og Balenciaga fra 1950'erne og 60'erne og oven i købet til rimelige priser. Det er her, du finer en velholdt Alaïa-cocktailkjole til under 1.000 kroner og et par Christian Louboutin-lakstiletter til 500 kroner. Der kommer løbende nye varer, så det kan betale sig at kigge forbi med et par dages mellemrum.
Le Swing, Carrer Doctor Dou 11, leswingvintage.com

Barcelona-klassiker
Como Agua de Mayo er et must i Barcelona og nu udvidet til tre butikker. Den ene af de to butikker på Carrer Argenteria er et prinsesseparadis af festkjoler fra Sportmax, Paul & Joe og det engelske luksusmærke Arcangel og stiletter fra Pura Lopez og Chie Mihara. Nabobutikken har hverdagstøj som tynde stribede strikcardigans fra Eurythmic til omkring 600 kroner. Og den tredje butik er et 1950'er-nuttet accessory-mekka af blandt andet spanske håndlavede Malababa-lædertasker med silkereb til omkring 500 kroner, som du kan beundre med duften af Tocca-sæber i næsten.
Como Agua de Mayo, Carrer Argenteria 43 og 45 og Carrer Bany Nous 17, comoaguademayo.es

Læs resten af den store shoppeguide til Barcelona i Costume 75

Vores favoritter fra Adax

Adax helga o3uzy0vvud3bmimo4sdpsa
Adax ebba qu3ijujgdq dsn8now2j1q
Adax pippa rwvmt0lezldbs0391ia la
Adax nathalie wjanv17xiynhn2kvzcivlw
Adax valentina vqepbuhmz3pbjliptxjimq
Adax billie yxbouwdk7sog51xs4b6 cw

Indholdet fortsætter efter annoncen

Nyheder

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Konkurrencer

Indholdet fortsætter efter annoncen