Så billig er Kendall Jenners favoritshampoo
© Wenn.com

Så billig er Kendall Jenners favoritshampoo

Hvis du troede, at det var dyrt at få lige så smukt hår som topmodellen, vil prisen på hendes yndlingsshampoo virkelig overraske dig

12. oktober 2016 af Marie Alkestrup

De smukke modeller og kendisser plejer både at have gode gener og dyre skønhedsrutiner, som kun er med til at gøre dem endnu skønnere at se på. Men en gang imellem bruger stjernerne faktisk også skønhedsprodukter, der er til at betale. 

Hvilket er tilfældet med Kendall Jenners yndingsshampoo – og den må virkelig være god, fordi hun har om nogen råd til at købe det bedste til sit velplejede hår. Men den smukke model har kastet sin kærlighed over én særligt billig shampoo, som søsteren Kim Kardashian også er fan af, nemlig Moisturizing Shampoo fra Finesse. 

Moisturizing Shampoo, Finesse

Moisturizing Shampoo, Finesse

Om shampooen siger Kendall Jenner til Allure:

“Kim kan godt lide Finesse Shampoo, og det kan jeg også nu. Og jeg har også prøvet alle de dyre ting. Den virker bare for mit hår og gør det så silkeblødt.”

Shampooen koster ikke mere, end hvad der svarer til små 25 kroner, og hvis man kunne få den i Danmark, havde vi allerede hamstret den i massevis. 

Skulle du være så heldig snart at lægge vejen forbi USA, kan den købes i kæden Target. 

Skal du ikke ud og rejse foreløbig, kan du også finde den på Amazon.com, men lige nu er den populære shampoo allerede udsolgt – og mon ikke shampooens pludselige popularitet skyldes Kendall Jenners afsløring? 

Måske er du interesseret i ...

Seneste