Her er hemmeligheden bag den perfekte selfie på Instagram
© Wenn.com

Her er hemmeligheden bag den perfekte selfie

Det er slet ikke et filter, men derimod en anden justering, som vil gøre dig endnu smukkere – og ingen vil opdage, at du har brugt den

20. december 2016 af Marie Alkestrup

Om vi vil det eller ej, så er selfies en stor del af manges hverdag. Hvem fejrer eksempelvis ikke en ny frisure eller en ekstra god makeupdag med en selfie? Og er selfien rigtig god, så skal den deles på Instagram, men her kan det godt gå hen og blive lidt kompliceret. 

Der er nemlig så mange redigeringsmuligheder og filtre, at man kan se sig helt blind på de forskellige filtre og ende med at vælge et, som hverken fremhæver ens bedste træk eller ser naturligt ud.

Men alt dette er fortid nu, efter at en kendt makeupartist, der blandt andet lægger makeup på Gigi Hadid og Blake Lively, afslørede sit nemme trick til at skabe den perfekte selfie. 

Psst ... Her er den nye Instagram-pose, du skal kende

Det var makeupartisten Patrick Ta, der afslørede sit trick, efter at han havde postet et billede af skuespillerinden Ashley Benson, som han netop havde lagt makeup på.

På billedet har Ashley Benson en meget flot glød, fængende makeup og lækkert hår, men ifølge makeupartisten skyldes det ikke kun hans evner, men også et særligt rødt filter. Han havde nemlig delt billedet med teksten: “Besat af det røde filter”.

Heldigvis er dette filter allerede en del af din Instagrams funktioner, det er bare de færreste, der har brugt det – indtil nu. 

Obsessed With The Red Filter 🔥 @itsashbenzo Hair By @chadwoodhair Makeup By @patrickta

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on

Sådan gør du

Efter du åbner et billede i Instagram, kan du gå ind i ‘rediger’, finde valgmuligheden ‘farve’, (den med regnbueikonet), og vælge den røde farve, hvilket du gør ved at trykke på den røde prik.

Derefter kan du justere styrken af filterets røde skær ved at trykke ekstra længe på den røde farve, hvorefter du vil se en farvejusteringsbar. 

Jo længere til højre, du trækker farvejusteringen, jo mere rødt skær vil dit billede få. Du behøver faktisk ikke engang at tilføje så meget rødt skær, før du kan se, hvor stor en forskel det gør for gløden på din hud, hår og makeup.

Det bedste ved denne justering er, at det ser meget mere naturligt ud end de kunstigtudseende filtre.

Så næste gang du sidder og fortvivlet bladrer rundt i de mange filtre, så prøv istedet den simple og effektfulde røde farvejustering. 


MERE FRA COSTUME

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra ZALANDO

1 vila idv7njhi8qkiqxs6ycfb3q
3 baum niy cidekfs9tkjxs0ciwq
2 gestuz 4yhy2s8uztbfrkdbz8jeeq
6 vogue 8hdzynzcasaphrndiw2cbg
5 moschino l74rg84z6yd vgj0nk66pw
4 sandal 5hecpqrrej4c5rngjfk98a

Seneste