The Hanacure: Ansigtsmasken, der overtager Instagram
© Instagram / @Drewbarrymore

Her er ansigtsmasken, der overtager Instagram

Instagram flyder over med billeder af unge piger med rynker. Det skyldes en særlig ansigtsmaske, som først gør dig 100 år ældre og derefter 10 år yngre

8. maj 2017 af Silje Kilmork & Anne Amdi

Ansigtsmaskens popularitet eksploderede, da Drew Barrymore lagde nedenstående billede op på Instagram. På billedet fremstår skuespillerinden med en maske, som mest af alt ligner udklædningen til en ny filmrolle, men egentlig er her tale om en plejende ansigtsmaske ved navn The Hanacure. 

The Hanacure er en K-beautynyhed fra Koreas omfangsrige skønhedsunivers. Eftersigende gør masken dig først 100 år ældre og derefter 10 år yngre. 

Ansigtsmaskens sjove udseende har gjort den populær på de sociale medier, hvor den blandt andet har fået sin helt egen Instagram-konto, som hylder dens resultater: Hanacure Effect

A post shared by Hanacure® (@hanacureeffect) on

Masken fungerer således, at den først får ansigtet til at trække sig sammen som en rosin i 30 minutter, hvilket medfører den rynkede effekt. Derefter vaskes masken af, og efterlader dig med et friskt og yngre udseende, samt en mere jævn hud.

Se mere om masken i videoen nedenfor.

The Hanacure kan købes på Hanacure.com.

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra ZALANDO

1 vila idv7njhi8qkiqxs6ycfb3q
3 baum niy cidekfs9tkjxs0ciwq
2 gestuz 4yhy2s8uztbfrkdbz8jeeq
6 vogue 8hdzynzcasaphrndiw2cbg
5 moschino l74rg84z6yd vgj0nk66pw
4 sandal 5hecpqrrej4c5rngjfk98a

Seneste