Stella Maxwell er vild med Skin Food fra Weleda
© Wenn.com

Så billig er modellernes favoritcreme

Troede du, at alle modellernes favoritprodukter koster en formue? Så kan du godt tro om. En af de helt store favoritter er nemlig både effektiv og prisvenlig

21. juni 2017 af Marie Alkestrup

Søger du på de to ord 'skin' og 'food', vil du støde på et utal af artikler, hvori både modeller, redaktører, skønhedsfanatikere og stjerner som Victoria Becham lovpriser produktet af samme navn. 

Skin food er en ansigtscreme fra Weleda, men ifølge dedikerede fans, er den meget mere end det. Skin food kan bruges til både tørre albuer, læber, neglebånd, som primer inden makeuppen og til at kontrollere kruset hår. Roserne vil næsten ingen ende tage og det bedste af det hele er prisen på 105 kroner. 

Psst ... Sådan kickstarter du din hud om morgenen

Skin food er langt fra et nyt produkt, da den grønne favorit har været på hylderne siden 1926, men cremen er stadig aktuel og fremhæves gang på gang som en favorit. Senest har Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell erklæret sin begejstring for den budgetvenlige creme i et interview med Stylecaster.com, ligesom model Lindsey Wixson også har udtalt til Vogue.com, at hun altid har den grønne tube med i tasken. 

Der er også god grund til at være begejstret for Skin food, da cremen både plejer huden, er fri for parabener og syntetisk duft.

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

1 micellar ocz g51lohvtozfdubpbmw
2 ystheal pbm7glwrdq odtixwg biw
3 hydrance u 827yk8iqeqzuuwz9peza
4 mask lr0sig1uerptsxoo1nrkqw
5 thermale k2dtdzjhaxw4tt2hhu7j7w
6 trixera ptsaielrpatwjlujh2dz0w

Seneste