Se alle de nominerede i Costume Skønhedsfavoritter

Stem på dine favoritter til Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin – så deltager du i lodtrækningen om præmier til en samlet værdi af 60.000 kroner

31. august 2017

Du kan NU stemme på dine yndlingsprodukter til Costume Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin.

Vi lader endnu en gang dig bestemme, hvilke skønhedsprodukter der har været de absolut bedste i 2017.

Frem til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidig deltage i lodtrækningen om præmier for i alt 60.000 kroner. Vi udlodder 10 overdådige goodiebags til en værdi af 5.000 kroner stykket fyldt med et udvalg af de nominerede produkter og 4 gavekort på 2.500 kroner til Magasin. Og vi trækker i alt 14 vindere, der altså enten vinder en goodiebag eller et gavekort.

SE COSTUME SKØNHEDSFAVORITTER I SAMARBEJDE MED MAGASIN OG AFGIV DIN STEMME HER.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, makeupartist og skønhedsjournalist, og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

SE COSTUME SKØNHEDSFAVORITTER I SAMARBEJDE MED MAGASIN OG AFGIV DIN STEMME HER.

Bedste All eyes on me

Både øjne og bryn udgør en markant del af vores ansigtstræk. Der findes derfor en del produkter og behandlinger med henblik på at forskønne disse. Vi har udvalgt de allerbedste, som både giver holdbar farve, smukke bryn og lange vipper.

1. Brynsløft - Kenny Brow:

Alle burde lade brynene komme i hænderne på en professionel, og med en behandling hos Kenny Anker Brows, vil du gå derfra med de smukkeste bryn, der er skræddersyet til at fremhæve dine bedste træk.

2. Creme eye shadow Colorstay - Revlon:

Farve, der bliver på øjenlågene igennem en lang dag og som holder til både dans og fest, er kodeord for de cremede Colorstay-øjenskygger, der har enorm lang holdbarhed.

3. Tinted brow gel - Kelley baker:

Fylde og præcision er hvad du får med denne smarte bryngel, hvis lille børstehoved gør det nemmere at farve og påføre produkt på hvert eneste brynhår.

4. Eyelash Enhancer Serum - Swiss Clinic:

Lange, tykke vipper er desværre ikke alle forundt, men med et vippeserum vil du opleve at få meget kraftigere vipper, som næsten ikke behøver mascara.

Bedste bambivipper

Drømmer du om lange, fyldige vipper? Disse tre mascaraer give øjenvipper, der gør selv Bambi misundelig.

1. Diorshow Pump'n'Volume - Dior:

Med Diorshow kan du bogstaveligt talt trykke dig til mere produkt på børsten, hvilket giver endnu mere voluminøse vipper.

2. High Impact Lash Elevating Mascara - Clinique:

High Impact Mascara har en klassisk børste, der giver vipperne fylde og længde på en smuk og naturlig måde.

3. BEYOND - Volume & Curl - LØWÉN:
Det nyeste skud på mascara-stammen er danske Løwén, som byder på en sand power-mascara, der giver både perfekt længde og fylde.

Bedste dansk & dejlig

Vi elsker dansk skønhed og er stolte af de mange gode produkter og mærker, som vores lille land har at tilbyde. Derfor har vi udvalgt nogle særlige favoritter, som er danske og dejlige.

1. Harmony Hydro Balance Face & Eye crème - Xellence:

Xellence er et forholdsvist nyt mærke, men det gør ikke produkterne mindre imponerende, og denne creme giver skøn pleje til både øjne og læber.

2. ROSEHIP REPAIR - AMAZING SPACE:

Ansigtsolien er rig på et højt indhold af hybenkerneolie, der plejer og reparerer skadet hud, ligesom den kan dulme en rød og irriteret hud.

3. REFRESHING - Eye Makeup Remover - LØWÉR:
Løwén laver både gode mascaraer og er nu også på banen med en øjenmakeupfjerner, der skånsomt, men effektivt gør øjenlåg og vipper fri fra dagens makeup.

4. Superfruit Hydrating Face Mist - Beauté pacifique:

Men blot et sprøjt opfriskes og fugtes huden, og den er derfor perfekt at have med på farten, når huden trænger til et lille pick-me up.

Bedste designerduft

De store modehuse evner at skabe både smukt tøj såvel som forførende dufte, og med en designerduft er du sikret en både velduftende og æstetisk oplevelse.

Girl of now - Elie Saab:
Girl of Nows feminine og blomstrede duft afspejler Elie Saabs smukke og klassiske stil.

Mon Paris - Yves Saint Laurent:
Den lyserøde duft med den sorte sløjfe indkapsler Yves Saint Laurents ånd til perfektion – parfumen er både sødmefuld, forførende og sofistikeret.

Daisy Dream - Marc Jacobs:
Quirky og drømmende er de ord, der bedst beskriver Marc Jacobs’ univers, og Daisy Dream er endnu et velduftende eksempel på husets unikke udtryk.

Bedste fra Magasin

Kunderne og Magasins Beauty Shoppere har talt og fundet frem til deres fire favoritter. Vi vil have dem alle! 

1. Naked2 Palette - Urban Decay:

At se naturlig ud på den “rigtige” måde kræver sin makeupartist. Men med paletten fra Urban Decay får du en hjælpende hånd i form af en god base af øjenskygger.

Og så er palettens look old school på en skøn måde. Et must-have produkt i makeup pungen.

2. Coco Mademoiselle - Chanel:

Den kraftige, men friske og feminine Chanel ’Coco Mademoiselle’ er en evig klassiker, der passer til ung såvel som gammel.

Og så er den et eviggyldigt eksempel på, at hvis der er noget, de hæderkronede franske modehuse har styr på – ud over smukt tøj i lange baner - så er det at sammensætte dufte, vi har lyst til at bære årti efter årti.

3. Rose Lifting Serum - Omorovicza:

Et must have produkt! Effekten af botox, men på en naturlig måde. Serummet fra brandet med det lidt kringlede navn, Omorovicza, laver nogle fantastiske produkter. Serummet hæmmer dannelsen af de fine linjer og rynker. Med en kombination af de fineste vitaminer, essentielle olier og naturlige ingredienser nøje udvalgt fra hele verden, giver den dine ansigtsmuskler en velfortjent pause.

4. Cellulite Oil Therapy - SARD Copenhagen:

En olie der hjælper mod cellulitis? Det kan vi alle have svært ved at tro på. Men olien fra Sard virker med citron og pebermynteolie udrensende og opstrammende på den ellers så stædige appelsinhud mange af os døjer med. Ingredienserne i olien varmer huden op ved massering – og vupti øger du hudens naturlige forbrænding.


Bedste fremtidens hår

Det er ikke kun pleje, som gør håret skønnere. Også smarte hjælpemidler kan gøre det lettere at opnå et perfekt look med minimal skade af håret undervejs.

1. Infinity styler - HH Simonsen:

Drømmer du om blanke og glatte lokker, er glattejernet fra HH Simonsen en hurtig genvej til dette.

2. Dafni go:
Dette er måske det nemmeste stylingredskab, der findes, da du blot skal rede håret igennem som normalt, og så vil varmen fra børsten give glat og fint hår undervejs.

3.Dyson Supersonic hårtørrer - Dyson:
Der ligger mange års forskning bag denne hårtørrer, hvilket har ført til et revolutionerende produkt, som tørrer håret ekstremt hurtigt uden at larme eller udsætte det for høje og skadelige temperaturer.

4. Gold Classic IV Stryler- GHD:
Et ikonisk redskab indenfor hårstyling, der for mange ersynonymt med det glatte hår-look.  

Bedste fugt hver dag

Er der ét produkt, de fleste af os ikke kan undvære i vores skønhedsrutiner, er det den forskønnede nat- og dagcreme, som udgør fundamentet i den daglige pleje.

1. Renewed Hope In a Jar - Philosphy:
Med en tredobbelt blanding af alpha-hydroxy syre, tre former for hyaluronat, samt asiatisk frugtekstrakt, giver cremen fornyet glød, mindre porer og en mere ensartet hudoverflade.

2. SuperFruit Skin Enforcement Day Creme - Beauté Pacifique:

Med ekstrakt fra tyttebær-stamceller og grøn te plejes huden og pigmentfejl, og tidens spor mindskes.

3. Q10plusC Anti-Wrinkle Sleep Cream - Niveau:

Gør nattens skønhedssøvn ekstra forskønnende med Niveaus nye natcreme, som plejer huden natten lang med både C-vitamin og antioxidanter.

4. Daycreme SPF 50 - Verso:

Vores skandinaviske venner forstår at lave enkel, men effektiv hudpleje, og denne dagcreme indeholder A-vitamin, som er en af de mest veldokumenterede anti-age-ingredienser.

Bedste gå glad i bad

For mange begynder dagen med et brusebad. Her skal lokkerne også vaskes og plejes, og med disse hårprodukter bliver det ren forkælelse.

1. Organic Mosturizing Gentle balsam og shampoo - Björn Axén:

Ønsker du blødt og lækkert hår, giver svenske Björn Axéns økologiske serie håret pleje med omtanke.

2. Thickening balsam og shampoo - Sachajaun:

En god serie til det fine skandinaviske hår, der giver fylde og tekstur, men som bevarer håret blødt og smidigt.

3. Balsam og shampoo - Iles formula:

Med denne serie får du forkælelse ved hver eneste hårvask, og ved hjælp af blandt andet silkeproteiner efterlades håret helt blødt.

Bedste inner beauty

Skal skønheden have hjælp indefra, findes der heldigvis mange forskellige kosttilskud, som hjælper huden til at blive smukkere og sundere med glød og udstråling.

1. SKIN LEMONADE - AMAZING SPACE:
Drik dig til en hud i balance med denne forskønnende blanding af blandt andet calcium, aminosyrer og vitamin a, b, og e.

2. Skin Care Collagen Filler - New Nordic:
Collagen er en af de vigtigst byggesten, når det gælder en smuk og smidig hud, og vil du holde alderens tegn for døren, er et tilskud kollagen den bedste løsning.

3. Silky Beauty - Berthelsen:
Med urter og vindrueekstrakt plejes huden indefra og hudkvaliteten optimeres ligesom at fugtbalancen forberedes.

4. Tan Optimizer - Imedeen:
Sommerens sol er desværre langt væk, men skal du på solferie til januar, får du meget mere farve, hvis du tager et tilskud med Imedeens Tan Optimizer.

Bedste instant body-fix

Nogle produkter kan stå for en vild forvandling, om det så er øjeblikkelig farve eller opstrammet og udglattet hud på kort tid.

1. Body Blur Latte - Vita Liberata:

Dette er ikke en selvbruner, men mangler du farve, vil du på kun få sekunder kunne sminke dig til fornyet glød med den holdbare og forskønnende kropsmakeup.

2. Cryogel Body Serum - Swiss Clinic:

Selvom cellulite er næsten uundgåeligt, vil de fleste gerne have hjælp til at glatte den bulede hud ud. Her vil Swiss Clinics kropsserum giver en øjeblikkelig opstrammende og udglattende effekt.

3. A Hint of Summer - Rudolph Care:

Med kun et par dråber forvandler det smarte produkt fra Rudolph Care din normale ansigts og kropspleje på kun få sekunder. 

Bedste klassiske duft

Nogle dufte og mærker er klassikere indenfor duftens verden, men selv en gammel favorit kan blive endnu skønnere med lidt nytænkning.

1. White Tea - Elizabeth Arden:

Elizabeth Arden er på både skønheds- og duftfronten et evigt aktuelt mærke, og deres White tea dufter skønt med med noter af iris, mandarin og hvid te.

2. J’adore - Dior:
Den ikoniske J’adore-dufte har fået nye spændende tilføjelser, men den smukke flakon er heldigvis den samme.

3. Love story - Chloé:

Er du en ægte romantiker vil Love story være det helt rette valg for dig med en duft, der udgøres af noter fra den romantiske stephanotis-blomst, som symboliserer lykke og glæde.

Bedste kysseklare læber

En læbestift kan forvandle et helt outfit og give selv en enkel T-shirt og et par jeans et sofistikeret twist – uanset om du er mest til de matte, de glansfulde eller de kraftige farver.

1. Ultra HD GEL - Revlon:

Kombinationen af rig pigment og en lækker, cremet tekstur giver ekstra forførende læber.

2. Volupté Tint-in-balm - YSL

Ønsker du glansfulde læber med et strejf af farve, er denne fine og feminine variant perfekt.

3. LIP crème - Marc Jacobs:
Skal læbestiften holde til både drinks og måske lidt kys, er Marc Jacobs’ langtidsholdbare variant en sand ven i både nød og fornøjelse. 

Bedste magi på flaske

Døjer du med tørhed, urenheder og begyndende linjer eller dybe bekymringsrynker, er et serum vejen frem – vi vil endda gå så vidt at kalde nogle af disse dyrebare dråber for magiske.

1. PURE HYALURONIC SERUM - Pestle & Mortar:

Med dette serum får du ren fugt på flaske, og kun et par dråber er nok til at give smuk og fugtmættet hud.

2. EGF Serum - BIOEFFECT:

Serummet fra Island er hurtigt blevet verdenskendt for dets evne til at udfylde tørhedslinjerne, ensarte hudoverfladen og give en mere strålende hud.

3. Eau Thermale Avène Ystheal INTENSE -Avéne:

En af de franske apotekers bedste beauty-koncentrater får du i form af Avenes opstrammende og plejende dråber.

4. Herbal Recovery Advanced Serum - Jurlique:

Med herbal recovery advanced serum får du det bedste fra naturen med biodynamiske ingredienser i et letflydende produkt.

Bedste maskebal

Uanset din huds behov findes der en maske til dig. Har du ikke tid og råd til den store ansigtsbehandling hos en professionel, kan meget heldigvis klares derhjemme med en god ansigtsmaske.

1. Enjoy vital-time - Mizon:
Sheetmasker er noget af de bedste, vi har fået fra den koreanske skønhedsverden, og denne maske er særligt god til at lindre, fugte og berolige irriteret hud.

2. SMOOTH OPERATOR - AMAZING SPACE:
Du slår to fluer med ét smæk med denne nærende balm-maske, der både kan bruges som intensiv natcreme eller som en beroligende og dybdeplejende maske inden sengetid.

3. EGF Eye mask treatment - BIOEFFECT:
Giv de sarte øjenomgivelser nyt liv med en intensiv fugtbehandling. Øjenmasken mindsker de små tørhedslinjer og reducerer hævelse og træthedstegn. 

Bedste mildeste rens

Micellar-renseprodukter renser alt makeup og skidt af og er blevet så populære, at det kun er på sin plads at oprette en kategori særligt dedikeret til den skånsomme, men effektive rens. De fås som en tyndtflydende væske, i geléform og som en mælk.

1. Micellar Cleansing Gel - Swiss Clinic:

Denne gelé indeholder både kamille samt aloe vera og giver renser derfor huden meget skånsomt.

2. Daily Essentials Sensitive Micellar Water - Nivea:

Med en rensevand og et par vatrondeller bliver det næsten ikke nemmere eller mildere at få fjernet dagens skidt og makeup.

3. Lait Micellaire Apaisant - A-derma:

Har du en særlig følsom hud, bør du gå undgå en udtørrende rens og i stedet vælge en blid og plejende mælk ligesom denne fra A-derma.  

Bedste nicheduft

Der findes næsten ikke noget bedre end at finde en unik parfume, som du kan kalde for din særlige duft, og med disse skønne nichedufte er du næsten sikret dig at have din helt egen duft.

1. Citrus Ester - Æther:
Med en note af citron er denne duft både unik og dejligt frisk.

2. Bergamote og Rose savage - 100bon:

Sammensætningen af bergamot og roser giver en skøn duft, som først dufter let, men som langsomt bevæger sig over i mere afrundet og sødmefuld duftoplevelse.

3. Blanche - Byredo:

Let og klassisk er de ord, som bedst kan beskrive duften, der med noter af hvide roser og sandeltræ er blevet en favorit hos mange duftentusiaster.

Bedste nomakeup-makeup

Er du ikke til en meget dækkende makeup, byder en farvet dagcreme på den perfekte kombination af pleje og farvet pigment, som giver et let og naturligt look.

1. Tinted Day Cream - Nilens Jord:
En populær klassiker fra Nilens Jord, som giver farve og glød på den plejende måde.

2. Eau Thermale Avène Hydrance Skin Tone Perfector - Avéne:

Søger du lidt mere dække fra din farvede dagcreme, uden at den bliver tyk i konsistensen som en konventionel foundation, er denne det helt rigtige match.

3. GINZING SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer - Origins:

Med både opkvikkende ingredienser og diskret farve er denne creme en sand multitasker, og det perfekte produkt på en træt morgen.

Bedste nørdet skønhed

Hvem elsker ikke teknologi eller sjove redskaber, der kan få huden til at blive endnu skønnere? Disse byder på alt fra forskønnende nåle til effektiv rens.

1. Skin Roller - Swiss Clinic:

Av, tanken om små nåle på huden virker måske ikke så betagende, men effekten af en ugentlig rulning af huden, er både til at se og føle på.

2. LUNA mini 2 - FOREO:

Med en elektronisk rensebørste er du sikret en effektiv rens, der blidt masserer huden alt imens skidt og snavs renses af med samme eksfolierende tryk vask efter vask.

3. SMUK Jaderulle - SMUK Skincare:

Et hævet morgenansigt kan dulmes med en let drænende massage med en kold jaderulle, og gør du rulningen til en daglig vane, vil det på sigt også mindske de mørke rande og forebygge hævet hud.

Bedste perfekte hud

Uanset om du er til mat, satinagtig finish, glød eller et quick fix på farten, finder du det i disse tre super-foundations.

1. Touche Éclat Le Cushion - YSL:
Når det praktiske behov møder luksus, får du cushion-foundation, som gør det supernemt at friske huden op på farten.

2. Synchro Skin Lasting Liquid Foundation - Sheiseido:

Dens lette konsistens, lange holdbarhed og satinagtige finish gør Shiseidos foundation perfekt til en lang dag.

3. Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 - Clinique:

Som navnet afslører, giver denne foundation ved hjælp af lysreflekterende partikler en smuk glød.

Bedste plejende hold

Ønsker du både pleje og styling, findes der heldigvis masser af gode produkter, der giver hold og fugt, uden at håret føles stift som candyfloss.

1. Universal Styling Cream - Björn Axén:

En god styling cream til håret, som både giver fugt, struktur og holder lokkerne på plads.

2. Styling Oil - HH Simonsen:

Multifunktionel olie der kan bruges i både vådt og tørt hår, og som nærer med arganolie, der plejer håret og giver en misundelsesværdig glans.

3. Wonder Balm - Percy & Reed:

Udover at håret dufter fantastisk efter brug af den fugtende balm, samles spidserne, håret får glans, og det tørre hår får nyt liv.

Bedste skrub af

Peeling, skrub eller eksfoliering. Kært barn har mange navne, men uanset hvilken form du vælger, er her tre, som effektivt renser, udglatter og fjerner de døde hudceller i ansigtet.

1. BUTTER POLISH - AMAZING SPACE:
Huden får en mekanisk peeling med den rige og cremede skrub, der med blide korn efterlader huden ultrablød.

2. Peel Mask - ECooking:

Dette er den perfekte askepot-maske, fordi den med sine peelende egenskaber udglatter huden og mindsker porerne på kun fem minutter.

3. Enzyme Peeling Facial Mask - Tromborg:

En superaktiv cocktail af naturlige ingredienser fra blandt andet Kiwi og grape giver huden en hurtig og mild eksfoliering, der gør den sund og smidig.  

Bedste vildtvoksende lokker

Både genetik, stress og hormonelle ubalancer kan lede til hårtab, men der findes heldigvis håb i form af serum, kosttilskud og særlig pleje. Disse produkter stimulerer hårvæksten, og med lidt tålmodighed vil der komme mere fylde til håret igen.

1. Silica Extra - Berthelsen:

Hjælp hårvæksten på vej indefra med et dagligt tilskud af otte forskellige B-vitaminer, zink og aggerpadderokke, som styrker både negle, hud og ikke mindst hår.

2. Hair Renewal Serum - Swiss Clinic:

Allerede efter seks uger skulle du gerne kunne se og mærke en forskel ved brug af dette serum, der stimulerer hårsækkenes celler, hvilket giver fornyet hårvækst.

3. Hair Growth & Protection - Hair lust:

Ved at styrke håret og beskytte de fine hårstrå fra at knække vil denne maske gradvist gøre håret stærkere og mere fyldigt at se på. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste