Vær med til at vælge årets Skønhedsfavoritter i samarbejde med Magasin

Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin giver dig mulighed for at stemme på dine yndlingsprodukter.

4. juli 2017

Afgørelsen er nu faldet og årets bedste produkter er fundet.

De 22 bedste skønhedsfund er fundet – måske der skal tilføjes noget nyt til skønhedsrutinen eller juleønskerne se dem HER.

Fra 9. november til 12. december 2017 kan du deltage i konkurrencen om 2 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med alle vinderprodukterne fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin til en samlet værdi af 20.000 kroner. Det eneste du skal gøre for at deltage er at stemme på din favorit blandt alle vinderne.

Vi trækker i alt 2 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12. december. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM PÅ DIN FAVORIT BLANDT ALLE VINDERNE OG DELTAG I KONKURRENCEN - STEM HER

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra ZALANDO

1 vila idv7njhi8qkiqxs6ycfb3q
3 baum niy cidekfs9tkjxs0ciwq
2 gestuz 4yhy2s8uztbfrkdbz8jeeq
6 vogue 8hdzynzcasaphrndiw2cbg
5 moschino l74rg84z6yd vgj0nk66pw
4 sandal 5hecpqrrej4c5rngjfk98a

Seneste