© Garnier Fructis

Georgia May Jagger er den nye Garnier Fructis-kvinde

Den smukke model har fart på og kan nu udvide cv'et igen – denne gang som talskvinde for Garnier Fructis. Se de flotte kampagnebilleder her

20. august 2015 af Astrid Marie Klein

Den superpopulære it-girl og model har blandt andet lagt ansigt til Mulberrys AW15-kampagne, stået side om side med Kate Moss i den gode sags tjeneste, og nu kan Georgina May Jagger udvide cv'et endnu engang og kalde sig for talskvinde for Fructis' hårplejemærke Garnier.

Modellen, der har arvet sin mors smukke udseende og sin fars rock'n'roll attitude, passer perfekt til Fructis, "da hendes livsstil, attitude, naturlige skønhed og sans for humor er meget unik og værdsat af den yngre generation," fortæller Delphine Viguier, global brand president hos Garnier.

Georgia May Jagger er også selv virkelig glad for at være blevet en del af Garnier Fructis-teamet og siger: "Garnier Fructis er fuld af energi, meget dynamisk og med en stærk ekspertise og stor engagement. Jeg elsker produkterne, som er nemme at få fat i og nemme at bruge med gode resultater. Mærket udvikler produkter, der virkelig opfylder forbrugernes behov. Fructis repræsenterer styrken af naturen, og jeg føler mig meget heldig over at være en del af det."

Se et udpluk af de flotte kampagnebilleder med den smukke Georgia May Jagger her:

Måske er du interesseret i ...

Vores favoritter fra Avène

15 se lotion micellaire 400ml pb9u53blq64jjfzws0rwia
09 hydrance legere 40ml yr689nlm97i6mcxucgxqig
16 ystheal intense 30ml apl ggqln0ywginmph0 aalc g
17 trixera lait 400ml ivwysqg332uunp evkmwrg
09 sprayeau 150ml b1h8us36jjbc7fqf4oq1tw
09 masque apaisant 50ml i6rbagwyzzytfafki go0g

Seneste